Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők mennyire vonzó vagy nem vonzó nektek egy rollerel közlekedő/rolleres pasi?
Nem teljesen értem, hogy miért kéne bármelyiknek is lennie :D Mi köze a vonzalomhoz a választott közlekedési eszköze?
A férjem amúgy szeret rollerezni, két rollere is van, az egyik a belvárosban közlekedésre, a másik kicsit komolyabb, terepre alkalmas, azzal szokott néha messzire is menni, "vadvidéket" felfedezni Duna-parti szigetekre meg ilyenek. Szerintem tök jó, hogy van valami, amivel kikapcsol és amit élvez, de ettől sem jobban, sem kevésbé nem lett vonzó a számomra. Aggódom az épségéért, de ez meglenne egy "menő" motorral vagy vagány sportkocsival is, szóval még ehhez sincs köze.
Budapesten a leggyorsabb közlekedési forma a bicikli után.
Szóval praktikus gondolkodásra vall és nem veti meg azt, hogy meg kell mozdulnia.
Ennek ellenére azért különösebben nem oszt vagy szoroz ismerkedés esetén.
Így igaz ahogy #9 is írja.
A többség pofátlan, nem figyel oda, neked kell rájuk is odafigyelni gyalogosként is. Mintha mindenhol elsőbbséget élveznének.
Autósoknak pedig egy rémálom.
Persze ha az autó megy neki az autós lesz a hibás...
Szóval alapból rossz véleménnyel vagyok róluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!