Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érvek és ellen érvek?
Milyen egy elvalt két gyerekes fiatal apukaval ismerkedni ?
Mi a pro és kontra ?
Mire lehet számítani?
Egyentul függ ez egyértelmű, csak teljesen tapasztalatlan vagyok .
Előre is köszönöm szépen a segítséget!n31
Az egy dolog, hogy nem akarsz az anyjuk lenni, de azért az nem árt, ha annyira tisztelnek, hogy amikor azt mondod nekik, hogy ágyazzanak meg, vagy vigyék ki a tányérjukat a mosogatóba, akkor ne az legyen a válasz, hogy "nyasgem, banya, nem vagy az anyánk!", hanem szót fogadjanak.
Illetve nem ártana tudni, a párod mennyire képes/hajlandó ellátni a gyerekeit. Mert ha a te dolgod a háztartás, akarva-akaratlanul is neked kell ellátni a gyerekeket.
21 igen ebben teljesen igazad van !!!nagyon szépen koszonom
Csak mint ahogy írod is azért hallgassanak is rám, de kiabálni úgy nem lehet velük ha 20x-ra se csináljak...akkor mit lehet ? Hú basszus ...
Nem leszel a gyerek anyja - ezt csak te hiszed. 99%-ban ez lesz a vége, hgoy főzhetsz, moshatsz, takaríthatsz utánuk, mert te vagy a nő, maradj otthon velük, ő dolgozik, stb.
Áltathatod magad, de összeköltözés után vszeg ez a vége.
Nálam eleve szóbe sem jöhet olyan, akinek gyereke van - max. szexkapcs. -, mert nem szeretem a gyerekeket, másét pláne nem nevelem.
Itt írnak neked arról hogy az apukának kell irányítani mindent ami igaz is.
De van ám az úgy hogy a gyerek egy megromlott házasságból jön ugye.Van hogy a gyerek az apját sem veszi semmibe.Mert hát anyuka így nevelte neveli.Itt még az apuka is egy senki ahoz hogy szabályokat hozzon.
Most gondolj bele te szavad hól lessz.Te leszel a betolakodó az aki apu pénzét idejét és mindent elveszi.
Otthon meg adják alá a lovat főleg ha az exnek van egy nagy adag bosszúvágy és pórázon maga mellett akarja tartani (az ő férjét).Házi karbantartó nak és minden szex mentes tevékenységre igényt tart rá.
Gondoltál arra mekkora teher egy elvált férfi két gyerekkel.A gyerekkel meg lehetne barátság de nyilván való az anya szava szent.Ez ellen te nem tehetsz semmit.
Abban az időben engem is figyelmeztettek sajnos senkire nem hallgattam.
Kedves kerdezo.Itt sok mindent leirtak neked arrol hogy a gyerekek miatt mire szamithadsz es az ex vegett.
de azt nem irta le senki maga a pasi sem atlag eset.
LEHET HOGY LELKILEG TELJESEN TONKRE TETTE AZ EXE
Te fogsz az o buneiert fizetni.
Mikor a pasi elveszti onbizalmat.MIKOR OROKOSEN JOL AT VOLT VERVE MEGCSALVA.
Meg azt sem meri elhinni amit lat.MIKOR OT EVEKIG KIHASZNALTAK.
ALLANDO VESZCSONGO VAN A FULEBEN.
Az sem mindegy vallas utan mennyi idovel talalkozol vele.
mennyire tudta magat stabilizalni.Na erre jon a csattano a gyerekek es az ex feleseg.
Neked meg egymagad kell mindennel boldogulnod.
OVATOS LEGYEL mielott eldontod hogy egy ilyen kapcsolatban akarsz elni.
Bar nem tudjuk a te udvarlod milyen hatterrel rendelkezik.
Gratulálok.Egy nővel kevesebbnek megy tönkre az élete.
Sok év alatt engem lelki nyomoréká tett a kapcsolatom anyagilag is ki akartak használni ezen a mai napig az ex rá van startolva.Nem hagyom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!