Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érvek és ellen érvek?
Milyen egy elvalt két gyerekes fiatal apukaval ismerkedni ?
Mi a pro és kontra ?
Mire lehet számítani?
Egyentul függ ez egyértelmű, csak teljesen tapasztalatlan vagyok .
Előre is köszönöm szépen a segítséget!n31
9/és hozzá szólásra tökéletes.
Én meg csak annyit mindenkép az apuka napokra magadnak külön program.
Így az exe kutya fülét nem tud rólad.Nem leszel bejárónő.Nem néznek rád úgy mintha gyilkoltal volna.
Hű, csupa negatív! Én akkor mondok jót. Nyilván számít, hogy kisebb vagy nagyobb gyerekekről van szó. A mi esetünkben még kiskorú, de nem kicsi gyerekekről van szó. Nekem nincs gyerekem. Igen, mindig ők az elsők, ami teljesen normális. Egyáltalán nem érzem, hogy háttérbe lennék szorítva. A kapcsolatunk barátnős. A volt feleséget meg pont nem érdekli, kivel van az exe.
40/N
10/Én is ex feleség vagyok.Gyerekem 1közös van.
Soha nem bántottam az ex férjem feleségét.
Sok ex feleséget nem is értek miért élmény tönkretenni egy nő életét főleg akkor ha semmi köze nem volt ahoz hogy elvált az ember.(Itt a szokás a gyerekre hívatkozni.Borzalom)Ha volt akkor is el kell engedniA bosszú mindig két élű fegyver.
Mindenkinek a maga dolgaival kellene foglalkoznia.
A gyerek közös jó tudni a gyerektartáson kívül mást nem követelhető.
Az sem az anyáé a gyerekre fordítandó.
Különös világot élünk némej nö vallás után próbál áskálodni nyomoritani a másik életét.Ezt én az ex férjek ről sosem hallottam a férfiakban nincs. Ön
Most itt 10en leírtak hogy nem meg rossz tapasztalata van, vannak viszont sokan, akiknél jól működik.
Ezt a nem én vagyok az eső dumát se értem. Én is anno gyerekessel jöttem össze és sose volt gond...(igaz 1 gyerek lehet más,mint 2) se az életünk szerbezesével, se az exel és háttérbe se éreztem magam.
10-es vagyok.
Nekünk nincs a férjemmel közös gyerekünk.
Amúgy az exe - nem volt felesége, élettársak voltak - a férjemnek a közös házukból való kiköltözése után 2 héttel már odaköltöztette az "új" élettársát, a közös házba, közös ágyba. Azóta is ott élnek, 1 éve sikerült végre a hölgyet rábírni, hogy el kéne adni a házat és elosztani az árát. Mindegy ez ebből a szempontból, minden esetre fél évvel a különköltözésük után ismerkedtünk meg a férjemmel. A hölgy ahogy ezt megtudta, beindult - gyerekeket eldugni előle, engem lehordani mindennek. Mai napi a pesti kvaként emleget, sőt a gyerekeinek per "retkes"ként. Azt a nőt, akihez odaküldi őket láthatásra és aki az ebédet eléjük teszi.
"Ezt a nem én vagyok az eső dumát se értem."
Neked a párod az első. Neki Ödönke.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Igen itt 2 gyerekről van szó!
Nem csak az exre leszek kíváncsi (de mint említettem nem vagyok az a félteni való típus, hülye meg pláne nem !!!!)
Viszont ahogy írtatok ha a gyerek futtyent....na én mint ezt is írtam teljesen tapasztalatlan vagyok ebben is ...előbb kicsit ki akarom tapasztalni ,hogyan is működnek ott q dolgok ...de a kassza az külön!!!
Remélem nem várja el ,hogy én finanszírozzák majd a sracokra sok mindent cserébe meg semmit ....meg az exe is ....túlzásba azért nem viszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!