Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érvek és ellen érvek?
Milyen egy elvalt két gyerekes fiatal apukaval ismerkedni ?
Mi a pro és kontra ?
Mire lehet számítani?
Egyentul függ ez egyértelmű, csak teljesen tapasztalatlan vagyok .
Előre is köszönöm szépen a segítséget!n31
Kb.Te vagy -maradsz az örök második.Mindig ott lessz mint egy borús árnyék az ex feleség aki majd mindenbe bele dugja az órrát'MINDEN TERMÉSZETESEN CSAK A GYEREKEK ÉRDEKÉBEN.SZÖVEG"
Keresztül húzza minden programodat mert mindig lessz valami kifogás a gyerekek végett ami előnyt élvez.Vagy ép ő ker segítséget mert hàt ő a párod gyerekeinek anya.Hol vagy te ettől,őket a gyerekek örökre össze tartjak.(Csak hát mi a jó fenének váltak akkor ell.)
A pasi családja szemében jó indulattal csak egy szabadidő partner leszel.
Otthon meg te leszel a Hamupipőke.Amiért senkitől egy köszönömöt ne várj.
A gyerekek ha nagyok mindent ellmondanak az anyukának még azt is fogja tudni egy nap hányszor voltál pisilni.
Anyagilag az apjuk pénze a gyerekeké (meg anyukaé a gyerekek után mert tudod ő apród gyerekeinek anya) te meg mindent egyedül meg kell terentsél amire szükségetek van.Neked soha nem jár semmi.Ha a párod mégis áldoz rád kitör a családi háború.
Nagyon gondold meg.
Soha még egyszer nem mennék bele egy ilyen kapcsolatba.Még mielőtt azt mondanám hogy szia menekülnék.
3/vagyok ha ezt az ostobaságot mégis ellkoveted minden esetben külön kassza.Apuka a saját eltartásán maga intézze.
Anyuka legalább a te pénzeden keresztül ne éljen jobban.
Ha magad ellensége vagy hajrá!
Itt valaki írja az ex feleségről megkeserítheti az életedet nem én másként fogalmazok pokollá teszi.
Főleg akkor ha apukán bosszút szeretne állni és te vagy az útjában mert miadtad nem sikerül.
Feltetlen kulon kassza !!!
Én nem a gyerekek anyja akarok és.fogok lenni .
Félteni nem kell az Excel kapcsolatban !!!!
De majd alakul ,ha fent marad ez a poszt néha azé tartok egy kis beszámolót akar az exel kapcsolatban is :)
Kontra: első a gyerekei lesznek, s ez akkor is így marad ha lesz esetleg közös gyereketek. Ez esetben a figyelme, szeretete megoszlik majd a közös és a saját gyerekei között.
Mire számíts? A jövedelme egy része oda fog menni, s attól hogy összejöttetek még "vasárnapi apuka" lesz, a gyerekeivel töltendő közös idő lesz a fő prioritás - eléd kerül a sorrendben. Két hetente - hetente, velük tölti az időt, amihez te vagy csatlakozol és jópofát vágsz hozzá, vagy mész külön programra egyedül.
Egygyerekes nőként jöttem és házasodtam össze kétgyerekes apával.
Maga a mozaikcsalád amúgy szuper jól üzemel - jó nyilván nem egyszerű koordinálni - de az exnő... hát elég durva dolgokat alakított és igyekszik még mindig alakítani, 5 év után is. Erre felkészülhetsz, hogy az exneje szemében te leszel az utálatoskép, kivéve ha valami extra kedves-intelligens exe van. Erre kisebb az esély sajnos.
Nekem a másik oldalról pont szerencsém van ebben - a fiam apjának új élettársa, a kistesó anyukája szuper jófej, teljesen jóban vagyunk.
Na a férjem exnőjénél ez soha nem fog eljönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!