Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert csinalja ezt? Teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert csinalja ezt? Teljesen megvaltozott.

Figyelt kérdés

Bocsi, hogy nincsenek ekezetek, de igy sokkal gyorsabb. Es bocsi ha hosszu. :-)

Megismerkedtem egy pasival a neten. Nagyon konnyen elbeszelgettunk, azonnal egy hullamhosszon voltunk amit meg viccesen meg is jegyeztunk egymasnak. Egesz heten irtunk, egesz napokat. Az egyik hetvegen “osszefutottunk” egy szorakozohelyen, viszont csak par mondatot valtottunk egymassal, mert mindketten mas-mas tarsasaggal voltunk. Ha egymas mellett mentunk el, mindig mosolyogtunk egymasra. Masnap rogton irt, de az azt koveto napokban teljesen megvaltoztak a beszelgeteseink. Orakba telt mire valaszolt, vagy vissza sem irt, csak masnap. Elmondtam neki, hogy ugy erzem, hogy valami nem okes, mert teljesen megvaltozott a kommunikacionk es ha ennek valami oka van, elfogadom, de remelem nem jatszadozik, mert nem erdemlem meg. Annyit irt, hogy jogos es hogy igazam van. Tovabb nem folytatta. Nem irt egesz nap. Azt gondoltam, hogy ez ennyi volt.

Masnap ujra jelentkezett, mintha mi sem tortent volna. Megkerdezte, h talalkozunk-e, mert szeretne latni. Belementem, talalkoztunk. Teljesen mas volt mint az interneten, kozvetlen es beszedes volt. Par perc beszelgetes utan megcsokolt es a talalkozas alatt tobbszor is. A talalkozas utan sem valtozott az interneten folytatott beszelgetesek stilusa, talan ma volt a legrosszabb.

Már nem erzem az erdeklodest reszerol ugy, mint az elejen, viszont a talalkozas nem ezt igazolja… Tudom, h nem az irogatason mulik, de akkor az elejen miert azt mutatta, h neki mennyire fontos, h “naprakesz” legyen velem kapcsolatban?!

Nem ertem, annyira ossze vagyok zavarodva… Nem akarok ujra elkezdeni “folenyeskedni”, es szorni ra, hogy ez meg az nem tetszik… Pedig tudom, hogy a kommunikacio a legfontosabb.

Meg ha gyerekesnek is gondolod, jol esne a segitseged a bantas helyett. 🙂 Koszi aki segit!

2023. nov. 20. 20:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem veszed észre, hogy ez a nyalós érdemben semmit nem reagált rád, csak tette a szépet. Teljesen jól megmutatja, hogy nem vagy jó emberismerő. Nem ismered fel azt, amikor a férfiak csak bólogatnak és beszéltetnek csak azért, hogy letold a bugyit.
2023. nov. 21. 00:23
 12/18 anonim ***** válasza:

Vannak,akik utálnak interneten beszélgetni,főleg ha nem érnek rá.

Régen én is válaszolgattam mindenkinek,ma meg már lesz@rom.

Sokszor inkább felhívom azt,aki akar valamit.

Szerintem nem kell túlgondolni.

2023. nov. 21. 05:04
 13/18 anonim ***** válasza:
Az állandó írogatás borzalmas. Inkább szervezzetek jó kis programokat, ráadásul ha mindig írogattok, valamelyikőtök nem is fog ráérni. Amennyi idő az írogatásra megy, hetente, abból 3 plusz randi kitelik.
2023. nov. 21. 07:23
 14/18 anonim ***** válasza:

Velem is volt ilyen. Egyszerűen az első pár napban, héten annyit beszéltünk, hogy mikor találkoztunk olyan volt, mintha száz éve ismernénk egymást. Utána leült a netes beszélgetés, mert már mindent tudtunk a másikról, meg arról, hogy miről mit gondol. Persze ez nem jelentette azt, hogy akkor vége mindennek, csak a netes kommunikáció alkalmazkodott az aktuális ismeretségi szintünkhöz.

Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy nálatok is ez a helyzet, de benne lehet a pakliban. Biztos vagy benne, hogy van miről beszélnetek és nem csak az üres oda-vissza vigyorgás a téma?

2023. nov. 21. 08:42
 15/18 A kérdező kommentje:
14. Volt, hogy feldobtam egy témát és egyszerűen nem reagált rá. Másnap a szokásos szia vagy jó reggelt üzenet, pár sor, és ennyi. Körbe-körbe így mennek a napok. A találkozással kapcsolatosan mindketten azonos véleménnyel voltunk, hogy szeretnénk mindketten egy másodikat is. Viszont dátum azóta sincs. Mostanság ő jelentkezik reggelenként, én szándékosan nem írok már, mert nehogy az legyen, h én erőltetek bármit is. Rákérdezzek? Nem veszthetek azzal semmit.
2023. nov. 21. 14:58
 16/18 anonim ***** válasza:
A találkozóra rá lehet kérdezni. De ha ennyire üres az egész és nem érzed jól magad, akkor nem biztos, hogy ez működni fog.
2023. nov. 21. 15:02
 17/18 A kérdező kommentje:
Marmint arra rakerdezni, hogy o meg gondolkodik barmiben is. Nem konkretan a talalkozasra.
2023. nov. 21. 16:33
 18/18 A kérdező kommentje:

Jeleztem neki, h ha teher szamara a tarsasagom akkor mondja meg, es hagyjuk az egeszet.

Erre az volt a valasza, h ezt inkabb o erzi reszemrol mivel, h “felszavakkal” valaszolok. Megvedtem magam, h ez nem teljesen igaz, kivetel a tegnap amikor csucson voltam az idegessegtol tenyleg. Elmondtam, h furcsallom, h egesznapokat irtunk ami lecsokkent, vagy ignoralta az uzeneteimet, nem valaszolt.

Megnezte, nem valaszolt. Probalkoztam ujra, h mit gondol, megtudjuk-e beszelni? Ujra csak megnezte, majd nem valaszolt.

Azt hiszem ez ennyi, de bizom benne, h nem fog keresni. Eltemetem, elnyomom magamban, meg talan idoben van..

2023. nov. 23. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!