Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csinalja ezt? Teljesen megvaltozott.
Bocsi, hogy nincsenek ekezetek, de igy sokkal gyorsabb. Es bocsi ha hosszu. :-)
Megismerkedtem egy pasival a neten. Nagyon konnyen elbeszelgettunk, azonnal egy hullamhosszon voltunk amit meg viccesen meg is jegyeztunk egymasnak. Egesz heten irtunk, egesz napokat. Az egyik hetvegen “osszefutottunk” egy szorakozohelyen, viszont csak par mondatot valtottunk egymassal, mert mindketten mas-mas tarsasaggal voltunk. Ha egymas mellett mentunk el, mindig mosolyogtunk egymasra. Masnap rogton irt, de az azt koveto napokban teljesen megvaltoztak a beszelgeteseink. Orakba telt mire valaszolt, vagy vissza sem irt, csak masnap. Elmondtam neki, hogy ugy erzem, hogy valami nem okes, mert teljesen megvaltozott a kommunikacionk es ha ennek valami oka van, elfogadom, de remelem nem jatszadozik, mert nem erdemlem meg. Annyit irt, hogy jogos es hogy igazam van. Tovabb nem folytatta. Nem irt egesz nap. Azt gondoltam, hogy ez ennyi volt.
Masnap ujra jelentkezett, mintha mi sem tortent volna. Megkerdezte, h talalkozunk-e, mert szeretne latni. Belementem, talalkoztunk. Teljesen mas volt mint az interneten, kozvetlen es beszedes volt. Par perc beszelgetes utan megcsokolt es a talalkozas alatt tobbszor is. A talalkozas utan sem valtozott az interneten folytatott beszelgetesek stilusa, talan ma volt a legrosszabb.
Már nem erzem az erdeklodest reszerol ugy, mint az elejen, viszont a talalkozas nem ezt igazolja… Tudom, h nem az irogatason mulik, de akkor az elejen miert azt mutatta, h neki mennyire fontos, h “naprakesz” legyen velem kapcsolatban?!
Nem ertem, annyira ossze vagyok zavarodva… Nem akarok ujra elkezdeni “folenyeskedni”, es szorni ra, hogy ez meg az nem tetszik… Pedig tudom, hogy a kommunikacio a legfontosabb.
Meg ha gyerekesnek is gondolod, jol esne a segitseged a bantas helyett. 🙂 Koszi aki segit!
:-))) Kedves vagy.
Ezzel sincs baj ha valaki nem akar. Viszont akkor fair dolog elmondani, es nem hulyiteni. Mert 98%-ban o ir. Kezdemenyezi a beszelgetest.
Ugyan, csak az igazat mondom :) Mert szereti a figyelmet tőled. Jól tud esni.
Te is biztos volt hogy nem ráztál le valami pasit akivel tudtad nem akarsz komolyat, mert tetszett ahogy ott van neked. Ha nem, akkor túl jó a lelked :P :)
Ha hiszed, ha nem, nem volt ilyen. Ha valakitol nem akartam komolyabbat, de jo volt a tarsasaga, azt megmondtam neki egyenesen, megadva neki a lehetoseget, hogy eldontse, hogy szamara igy megfelelo-e a helyzet. Nekem ez a legfontosabb. Tudom milyen becsapva lenni, ezert igyekszem mindig korrektul viselkedni.
Ha most o is azt mondana, h “figyelj, ezt meg ezt varhatod tolem” egesz mas lenne a helyzet. Talan nem is lenne mar zavaro ez az egesz.
"Par perc beszelgetes utan megcsokolt es a talalkozas alatt tobbszor is."
És te visszacsókoltad. Miért? Most mi a problémád? Bocs, nem igazán értelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!