Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok év után egy kapcsolat unalmassá válik?
Figyelt kérdés
Még nem igazán volt hosszútávú kapcsolatom. De a szüleimen azt látom, hogy már unják egymást, anyám sose kedveskedett úgy apámnak, és fordítva sem. Sosem hallottam őket, hogy kedvesen becézgetnék egymást, ahogy én a barátommal pl. mi mondjuk egymásnak, hogy szívem, életem stb, de nem mindig persze. Anyám szerint túlzás, hogy mi ezt szoktuk egymásnak mondani. Már 2 éve vagyunk együtt.
Nagyszüleimet viszont mindig hallottam őket egymással kedvesen beszélni.
Én majd úgy szeretnék élni, hogy a majdani férjem (aki remélhetőleg a barátom lesz), hogy mindig kedveskedjünk egymásnak, legyen sokszor ölelés, összebújás. A szüleimnél viszont ezt sosem láttam.
Igazából tartok attól, hogy majd az én kapcsolatom is ilyen semmilyen lesz.
Egy kapcsolaton dolgozni kell. Ha csak az egyik fél is feladja, ellustul, akkor ja, unalmas lesz.
2023. nov. 18. 22:55
2/12 anonim válasza:
Nem. :)
2023. nov. 18. 23:11
3/12 anonim válasza:
Bárcsak nekem tartana sok évig!
2023. nov. 18. 23:11
4/12 anonim válasza:
A szüleid sose szerették egymást, csak lusták elválni.
2023. nov. 18. 23:15
5/12 anonim válasza:
Ha jó a kapcsolat, akkor nem.
2023. nov. 18. 23:27
6/12 anonim válasza:
Csak ha nagyon kevés önismereted van és nem gyakorlod a kapcsolatban fel vett szereped, mint a szerelem, megértési és segítési vágy, meg ilyesmi.
Egy normális kapcsolatban nem csak, hogy nem unod a másikat, hanem egyre inkább szerelmes vagy belé.
2023. nov. 19. 00:26
7/12 anonim válasza:
#5 olyan nincs, h egy kapcsolat csak simán “jó”. Azt jóvá kell tenni, amihez mind a 2 félnek tennie kell. Van, akinek ez ösztönösen könnyebben megy, van, akinek nem.
2023. nov. 19. 08:24
8/12 Barnabas333 válasza:
Kérdező igen. Szerinted miért van ennyi válás és szerető tartás. Szerintem a magyar emberek 5-6% érti, hogy egy kapcsolatért folyamatosan tenni kell, hogy jó maradjon. És ez mindkét nemre igaz a nők ugyanúgy nem tesznek semmit 95%ban. Nagyon irigyelem azokat a párokat akik a maradékban vannak. Én fel is adtam az Európai nőkkel. Ha még valaha új életet kezdek, az távol keletivel lesz.
2023. nov. 19. 09:55
9/12 anonim válasza:
Ha nem tesztek érte, akkor igen. Mi 5 év után se unjuk egymást.
2023. nov. 19. 11:10
10/12 anonim válasza:
Csak az elkölcstelen nőknek unalmas akik.el akarnak válni. Mindig a nők akarnak válni mert nincs türelmük. Én nő vagyok de az biztos hogy ha egyszer férjhez mehetnek soha nem válnék el. Történjen velem bármi ha elválnék valaki is a házasságból. Az lenne jó ha Nagyvaradrol eltidnek kerülni Oroszországban mert ott ortodoxok vannak és nincs válás. De sokszor eszembe jut hogy egy iszlám irszag meg jobb volna mert az szigorúbb. A Szentháromság tant tudnám nem hinni, Isten vagy Allah mindegy mert hinném hogy vanes ott nemhallsnék válásról. Ha mondjuk a férjem mellettemrarzana több nőt akkor nekem is jogomvokna hogy megnézzék rajta kívül más férfit. Mert én nő vagyok és ugyanannyi jogom van mint egy férfinak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!