Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek jelentős része szeretné, hogy mások irigyeljék az ő párkapcsolatát?
Figyelt kérdés
Azért gondolom ezt, mert hiába tagadjuk a közösségi média is nagyban erről szól, hogy xy boldogságot sugárzó fotókat tesz ki a párjával, amit százával lájkolnak mások. A valóságban persze lehet, hogy nem is olyan szuper a kapcsolat, sok dologban egyáltalán nincsenek közös nevezőn, de a külvilág által adott visszajelzések felülírják ezt. Meg van olyan is ugye, hogy mások párkapcsolatát szólják le, hogy milyen rossz ennek az xy embernek, azonnal ki kellene lépnie és itt jön a lényeg, bezzeg az én párom mindenben olyan jó, nálunk soha nem fordulhatna elő ilyen. Ezek valahol olyan illuzórikus gondolatok, mert valójában mindenkinek vannak örömei és problémái csak valamiért túl sok fókusz megy arra, hogy folyamatosan össze kell hasonlítanom a saját helyzetem másokéval és megerősítést kapnom, hogy jó helyen vagyok.2023. nov. 15. 16:19
1/7 anonim 

válasza:

Én leszarom hogy mit gondolnak a kapcsolatomrol ha éppen van. Csak az számit hogy én jól érezzem magam😁 40f
2/7 anonim 

válasza:

Ez kb nagyon fiatal vagy gázos embereknél fordul elő.
3/7 anonim 

válasza:

Szerintem már nincs erre harcikedv. Rengeteg a használt ember, akkor miben tudna egy másik használt emberrel példát, irigylést mutatni a másiknak?
4/7 anonim 

válasza:

Inkább csak a fiatalok között jellemző ez szerintem.
5/7 anonim 

válasza:

Én személy szerint jobban irigylem mások kapcsolatát. Másoknál minden megvan ami nálunk nincs. Mivel ez már jó sok ideje tart, ezért egy gonosz emberré váltam, irritál ha valaki boldog és valakinek jó.
6/7 anonim 

válasza:

Én pont leszarom ki mit gondol, ha van párom akivel jól elvagyok.
7/7 anonim 

válasza:

Szerintem kifejezetten rossz dolog hogy irigykednének az én kapcsolatomra nekik is meg nekünk is. Szarjon inkább ránk jó magasról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!