Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A házasok egy jelentős része miért nem szokta bevallani a neten se, illetve sokszor magának se, hogy ugyanúgy kihűlt/zátonyra futott a házassága, mint az azt megelőző párkapcsolatai?
Nehéz az újrakezdés. Szerintem egyszerűen csak ennyi az oka. :) Vannak akik ugye akiket a gyerekek kötne össze. Van aki nem akar elválni, mert kevesebbet fogja látni a gyerekét(apuka)/nem tudja egyedül eltartani őket(anyuka).
Ezeken felül pedig, ha mindez nincs, akkor egyszerűen csak nehéz új életet kezdeni és ha a házasság nem öli meg, szimplán már nem boldogítja, akkor egyszerűbb benne maradni.
A 3 as jól leírta a dolgokat. Én még azt tenném hozzá azért nem vallják be hogy tönkrement a házasságuk , mert az kudarc lenne. Félnek mások reakcióitól, és attól hogy elbuktak, kudarcot vallottak. Az emberek inkább csak a szépet meg a jót mutatják kifelé, főleg a mai magamutogató világban.
Az emberek többsége észre sem veszik hogy gond van nagyon sok kapcsolatban.
Félnek kilépni meglévő kapcsolatokból, félnek az egyedülléttől. Én azt mondtam egy életem van , kár elpazarolni olyan kapcsolatra ami nem működik. Csakhát tényleg sokan félnek, férfiak és nők is egyaránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!