Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, ha egy párkapcsolatban a féri jelentösen többet keres?
Tök jó lenne bármelyikünk keresne annyit.
Párommal közel egyformán keresünk.Sok sok anyagi probléma megoldódna vagy nem is lenne ha többet keresne.Vagy én.
Szerintem ez csak annak probléma akit a pénze miatt kihasználnak.És ugye az emberek rosszindulata könnyen megbélyegzi azt a nőt aki pénzes pasival van, hozzáteszem sokszor nem alaptalanul.
De ha az én párom annyit keresne fütyülnék rá ki mit gondol...bár ez most is így van.
Ilyenkor sokan-főleg nők-szeretik azt a PC szöveget hajtogatni,hogy "nincs benne semmi",közben nagyon is tudják,hogy legtöbbször a pénz adta előnyök dominálnak a nő párválasztásában.Akár tudatosan,akár tudat alatt.
Ez nem szól másról,mint a magasztos önkép és a nőkről alkotott pozitív megítélés fenntartásáról. Egyszerűen azt tanulta mindenki,hogy a nők istenadta csodálatos,erkölcsileg feljebbvaló lények,pedig ugyanolyan ösztönös és emberi célok vezérlik őket,mint bárki mást,például a férfiakat. De mindezt leírni nem illő dolog,ezért is olyan pl. a pontozás az oldalon,amilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!