Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért (csak) a férfiakat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért (csak) a férfiakat hívják felszínes ösztönlénynek, amikor a nők se jobbak?

Figyelt kérdés

Maga az EMBER egy felszínes faj. Mindenben döntő szerepe van a külsőnek. Akár ember, akár állat, akár tárgy, fontos nekünk a kinézet.

A nők is főleg külső alapján választanak párt, csak náluk több szempont van és ott vannak az anyagiak is. Felméréseknél, kutatásoknál a TOPA3 női elvárás az arc, a magasság és az egzisztencia (mert ugye a nők nem anyagiasak). A sorrend eltérő, de belső tulajdonság csak akkor van elől, ha azt kérdezik.

Amíg a férfiak 4 fő testi tulajdonság alapján választanak (arc, mell, fenék, testalkat), addig a nők 5 alapján (arc, magasság, farok méret, izomzat, testalkat) + az anyagiak.

Ahogy a féefiak a formás mellekre, fenékre izgulnak, úgy a nők a magasságra, nagy farokra, izmos testre.

A jó pasi/jó csaj kifejezés is a külsőnek szól. A szexuális vonzalomhoz is ez kell.

Ahogy a férfiak is főleg a teste miatt irigylik a másik párját, úgy a nők se azért irigyek a másikra, mert az ő pasija milyen kedves, hanem milyen magas, neki nag farka van, drága ajándék/utazás.

Most akkor azért a férfiak a felszínes ösztönlények, mert nincs annyi külső igényük?

Igen, sok benne az általánosítás, de a többségre igaz.

2023. nov. 12. 16:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/89 anonim ***** válasza:
63%

19

A kérdező mindenkire általánosított, nem csak a nőkre

2023. nov. 12. 17:54
 22/89 anonim ***** válasza:
14%
A pasik is az anyagiakra mennek legalább annyian mint a nők. Szívesen.
2023. nov. 12. 17:56
 23/89 anonim ***** válasza:
84%

#21 Már maga a kérdése is általánosítás a nőkre nézve, aztán utána jött a szokásos "a nők anyagiasok", de se baj.

Én összesen annyit írtam, hogy minden embernek (számít a külső ill. hogy az emberek többsége tisztában van azzal, hogy egy kapcsolathoz kell a fizikai vonzalom. Sehol nem kezdtem el ujjal mutogatni, hogy bezzeg nekik ennyi meg annyi elvárásuk van satöbbi.

2023. nov. 12. 18:02
 24/89 anonim ***** válasza:
67%

23

Lenőgyűlölőztél sok mindenkit az incelek alapján.

2023. nov. 12. 18:04
 25/89 anonim ***** válasza:
32%

#24 Szövegértés lesz a kulcs. Ja lenőgyűlölőztem a nőgyűlölőket, micsoda általánosítás. :D

Leírtam példának okáért, hogy ezen az oldalon napi szinten megy a nyavalygás a nők elvárásai miatt és vannak felszínesnek titulálva, ha nem kezdenek ronda pasikkal. A kérdező azt írta ez egyáltalán nincs így, ami nem igaz, ehhez elég szétnézni az oldalon. 5 perc alatt szerintem 10 olyan kérdést találnék mindenféle erőlködés nélkül, amiből csöpög a nőgyűlölet. Egy árva szóval nem írtam, hogy minden férfi ilyen, se olyat h a többség ilyen, úgyhogy ne adj szavakat a számba és ne kötekedj alap nélkül.

2023. nov. 12. 18:12
 26/89 anonim ***** válasza:
63%
Itt már az is anyagiasnak számít ha egy nő elvárja hogy legalább keressen ugyanannyit a pasi, mint ő, pedig ennél korrektebb elvárás nincs is a párkeresés során. Egyszerűen azt látni mindenhol hogy a pasik befektetett energiája egy ismerkedésbe, egy kapcsolatba, egy házasságba, a gyereknevelésbe NULLA.
2023. nov. 12. 18:25
 27/89 anonim ***** válasza:
14%

Arra a 10 incel kérdésre pedig valószínű jutna vagy 20 olyan másik - egyébként normális - kérdés, ahol a válaszok közt csak úgy tobzódnak a férfigyűlölő femcel válaszok, vagy a sértett, sérült, női egó. Ismerős érv hogy csak nőgyűlölő kérdések vannak itt, de ilyenkor valahogy mindig megfeledkeztek a normál kérdésben lévő rengeteg férfigyűlölő válaszról. Vagy talán azt is az incelek követnék el, magukat nőnek kiadva?

Szerintem nem érdemes szemellenzősnek lenni, mindkét oldal felől megvannak a problémák ezen az oldalon. De akad azért bőven normális is.

2023. nov. 12. 18:27
 28/89 anonim ***** válasza:
10%
#27 De ezt sohasem fogják belátni.
2023. nov. 12. 18:29
 29/89 anonim ***** válasza:
27%

26

Miért olyan fontos, hogy keressen legalább annyit? Amúgy szerintem az inceleken kívül nem mondja senki, hogy nincs joga ilyen elvárást tenni. Viszont másoknak meg van joga ezt kritizálni, ha már kiírja ide az oldalra.

2023. nov. 12. 18:30
 30/89 anonim ***** válasza:
58%

Ez a kérdés kapásból arra irányult, hogy a nőket lehessen szapulni (mily meglepő), holott már maga a feltételezés sem állja meg a helyét, miszerint csak a férfiak vannak felszínesnek titulálva. Szimpla ellenpéldaként lett felhozva a tömérdek köpködő kérdés az oldalról, ami aztán szépen le is lett tagadva. Ennyiről volt szó, ráadásul sehol nem írtam, hogy csak nőgyűlölő kérdések vannak az oldalon.. kicsit unalmas már, hogy olyan szavakat adtok az ember szájába, amit ő maga nem mondott.

Igen egyébként, az is ismerős érv, hogy a normális kérdések alatt csak úgy gyűlölködnek a femcelek, de érdekes módon eddig még kb soha nem sikerült példát mutatni erre az állítólagos normális kérdések alatti férfigyűlöletre vagy nagy ritkán elvétve 1-2-t, míg az incel fröcsögés napi szinten megy kb reggeltől estig..

2023. nov. 12. 18:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!