Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek megéri várni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megéri várni egy ilyen lányra?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki életem szerelme lenne, ha kicsit komolyabban gondolkodna. Abban a korszakában van, hogy szeretné kiélni magát. Nem keres komoly kapcsolatot. Tudja hogy nagyon szeretem, ő is vonzódik hozzám testileg és lelkileg is, de mégse szeretne komolyat. Barátság extrákkal szitu van most. Es lehet hogy 1 év mulva mar készen állna komolyabbra is, csak addig nem csak velem, hanem konkretan barkivel lefekudne. Mivel semmi nincs koztunk megteheti, de nekem nyilván ez szarul esik.

Ő 20 én 23.

2023. nov. 5. 11:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt szerintem nem igazán lehet megmásítani, ha a fejébe vette. Fiatal, és meg akarja élni. Most ha valami csoda folytán behúznád monogám kapcsolatba, akkor szenvedne, folyamatos feszültség lenne, sőt valószínű félre is járna. Valószínű a megoldás az hogy hagynod kell kiélje magát (ezellen amúgy se tehetnél semmit) aztán később meglátni mit hoz a sors, még mindig egyeznek a dolgok vagy már mindketten megváltoztatok. Az élet sajnos szokott ilyen helyzeteket hozni, összesodor tökéletes partnereket csak épp a körülmények vannak totálisan elcs*szve hogy esély se legyen igazából vele a tényleges boldogságra.
2023. nov. 5. 11:45
 2/11 anonim ***** válasza:
nem
2023. nov. 5. 11:58
 3/11 anonim ***** válasza:
Basszus, 20 éves, mit akarsz tőle? Hadd éljen úgy, ahogy ő akar. Szerintem nem jó az, ha valaki ilyen fiatalon elköteleződik, inkább tapasztaljon (jót és rosszat egyaránt). Ráér bőven majd 25 felett komolyabb kapcsolatban gondolkodni.
2023. nov. 5. 12:05
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem éri meg egyértelműen.
2023. nov. 5. 12:06
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha neked megéri akkor várj. Senki nem garantálja hogy egy év után pont te fogsz neki kelleni.
2023. nov. 5. 12:47
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2023. nov. 5. 13:28
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem gáz ez a gondolkodás tőle, én elfelejteném. Nehogy már te legyél a lelkileg érettebb
2023. nov. 5. 13:31
 8/11 anonim ***** válasza:
Felesleges, ez nem lesz jobb.
2023. nov. 5. 13:34
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek <3
2023. nov. 5. 16:40
 10/11 anonim ***** válasza:

De amúgy magyarázza már meg valaki, hogy miért kell lekomolytalanozni azt, aki nem a berögződött társadalmi norma szerint akar élni? Miért az a fura, ja egy 21 éves ember (akár nő, akár férfi) még nem érzi azt ennyi idősen, hogy el akar köteleződni?

Én azt vettem észre, hogy ez főként azoknak szúr szemet, akik képtelenek akár egy percig is egyedül élni/létezni, és akiknek egyetlen célja az életben a családalapítás.

2023. nov. 5. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!