Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megéri várni egy ilyen lányra?
Van egy lány aki életem szerelme lenne, ha kicsit komolyabban gondolkodna. Abban a korszakában van, hogy szeretné kiélni magát. Nem keres komoly kapcsolatot. Tudja hogy nagyon szeretem, ő is vonzódik hozzám testileg és lelkileg is, de mégse szeretne komolyat. Barátság extrákkal szitu van most. Es lehet hogy 1 év mulva mar készen állna komolyabbra is, csak addig nem csak velem, hanem konkretan barkivel lefekudne. Mivel semmi nincs koztunk megteheti, de nekem nyilván ez szarul esik.
Ő 20 én 23.
De amúgy magyarázza már meg valaki, hogy miért kell lekomolytalanozni azt, aki nem a berögződött társadalmi norma szerint akar élni? Miért az a fura, ja egy 21 éves ember (akár nő, akár férfi) még nem érzi azt ennyi idősen, hogy el akar köteleződni?
Én azt vettem észre, hogy ez főként azoknak szúr szemet, akik képtelenek akár egy percig is egyedül élni/létezni, és akiknek egyetlen célja az életben a családalapítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!