Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A való életben hülyeségnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A való életben hülyeségnek számítana, ha a pasi jól kiöltözve, megterített, gyertyafényes vacsorával várná a párját otthon?

Figyelt kérdés
Egy filmben láttam ezt, hogy egy pasi a barátnőjét gyertyafényes vacsorával várta haza a munkából, és ő is csinálta a kaját. Nem hülyeség egy ilyen otthonra? Inkább étterembe lenne csak ennek értelme?
2023. nov. 3. 22:33
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy ehhez mi a feneert szólnak hozzá férfiak? Főleg hogy csak fröcsögésre futja az agyuknak.

A kérdésre válaszolva, én szeretem mikor főz nekem. Felvaltva szoktunk, de ha valami alkalom van vagy tudja hogy rossz napom volt akkor feldobja a dolgot egy üveg borral, pár gyertyával. És természetesen fordítva is szokott ilyen lenni, mikor én csinálom neki. Mi szeretjük, szerintünk romantikus és figyelmes, de kinek mi.

2023. nov. 4. 08:44
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Volt már ilyen nem egyszer, maximum kiöltözés nem volt, de minden más igen, szerintem tök szuper, én nem azért estem hasra tőle, mert a férfi főzött, nekem az exem eleve többet főzött, mint én, csak körítés nem volt mellé egy átlag nap, csak megcsinálta, megettük valami sori előtt és ennyi. De ilyenkor valami extrább kaját csinált, rendesen asztalnál ültünk és beszélgettünk, más volt, mint amikor csak ettünk, hogy ne legyünk éhesek.
2023. nov. 4. 08:50
 23/28 anonim ***** válasza:
66%

15-nek, nem én vagyok az 11-es, de egyetértek vele, és reagálnék.

Mi kb fele-fele arányban főzünk, minden nap. És azt kell mondjam, mindig finomakat, és én mindig értékelem, és meg is köszönöm, sőt fordítva is így van, nekem is meg van köszönve, ha főzök. De vannak kivételes alkalmak is, pl a születésnapom, amikor az is az ajándék része lehet, hogy terülj-terülj asztalkát kapok, és valamivel különlegesebb ételek vannak az asztalon, és igen, nagyon jól esik, és egyáltalán nem veszem alapnak, hanem értékelem és örülök neki, mert a kedvességet és odafigyelést értékelni szoktam, nem pedig egy sarokban duzzogok miatta.

2023. nov. 4. 10:16
 24/28 anonim ***** válasza:
32%
Miért kell hanyatt esni, mert urambocsá, egyik nap a férfi is főz? ALAP...
2023. nov. 5. 21:22
 25/28 anonim ***** válasza:
49%

Erről beszéltem én is...

Kedves dolog, amikor a pár tagjai főznek egymásnak. Én tényleg örülök, amikor a barátom elkészíti a díjnyertes chilis babját vagy összedob egy levest. Imádom a főztjét, és nagyon jó érzés kellemes illatokra hazaérni.

De hogy ez mitől akkora elképesztően romantikus tett? :D A következő mi lesz, amitől el kell majd alélni? Leviszi a szemetet? Feltakarít maga után? :D

Kicsit olyan, mint amikor az apuka kiviszi sétálni a SAJÁT gyerekét, és mindenki hasra esik, hogy mennyire csodálatos szülő. Igen, sétálni vinni a gyereked kétségtelenül jó, de nem kiemelkedő teljesítmény. Egy anyától a legtermészetesebb dolognak tartja mindenki.

2023. nov. 5. 21:28
 26/28 anonim ***** válasza:
Hát nem irigyellek benneteket. Mi értékeljük, amikor a másik megold egy feladatot, akkor is, ha ez mimdennapos dolog. Igenis hasraesek tőle és megköszönöm. És nekem is meg van köszönve ugyanúgy. Nagyon szépen és nagyon kedvesen.
2023. nov. 5. 21:54
 27/28 anonim ***** válasza:
0%

26

Úgy tűnik, nem érted. Örülni valaminek és megköszönni az természetes, ha a párunk tett értünk valamit.

De hogy valami döbbenetesen romantikus gesztusnak tartsuk, hogy a párunk megcsinálja a házimunkát... Hát elég nyomorúságos kapcsolat lehet, ahol ez nem alap.

2023. nov. 5. 22:19
 28/28 anonim ***** válasza:
Én nem tartom hülyeségnek, amennyiben azért valahogy jelzi a nőnek, hogy öltözzön ki ő is majd, mert lesz meglepi. És azért öltönyös gyertyafényes vacsorához nem instant zacskós "ramen" meg chips a menü. De ha megadja a módját és a nő sincs alulöltözve, és az étel finom és szépen van tálalva, pont olyan szép gesztus, mint étterembe menni.
2024. aug. 11. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!