Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egy férfi alig van otthon, holott elmondása szerint tökéletes a házassága?

Figyelt kérdés

Biztos fognak jönni a negatív reakciók, de ennek a férfinak a felesége nagyon tetszik nekem. Mind személyiségre, mind külsőre álomnő. A szerelem túlzás részemről, de nagyon sokat gondolok rá.

Maga a pasi mondta nekem, hogy nagyszerű a házasságuk, minden szuper. Mégis a szabadidejét alig tölti otthon. Ha nem dolgozik akkor legtöbbször kint a tónál horgászik egyedül, sokszor éjjel is. Vagy bent van a tó mellett lévő kis büfében kettesben az ott dolgozóval, zárásig. Szinte minden áldott nap. Ezt onnan tudom, hogy az egyik ismerősömnek van ott egy kis horgászháza és gyakran leugrik lecsekkolni. Ezt a pasit mindig látja ott, hogy késő este is ott cseverészik, holott a felesége már rég otthon van.

Ha én egy szuper házasságban élnék egy álomnővel, mindig otthon lennék vele.

Ti is így gondoljátok?

Mind 40-50 körüliek vagyunk.

2023. okt. 12. 16:41
 1/10 anonim ***** válasza:
52%
Valószínűleg számára mégsem annyira szuper a felesége. Vagy csak szimplán menekül a teendők/felelősség elől. Igazi mintapéldány 😂😂
2023. okt. 12. 16:42
 2/10 anonim ***** válasza:
76%

Sok álomnő otthon egy házsártos,locsogó,elégedetlenkedő boszorka.Persze ezt csak az tudja,aki ilyennel él.

Fiatal házas pasi kollégám is vállal hétvégi munkát,költöztetést,csak hogy ne kelljen otthon lenni.

Nem mondja,de látjuk rajta,hogy boldogtalan és nem találja a helyét.

De nőben is van ilyen, aki a párját unja,látni sem akarja és csavarog.

2023. okt. 12. 16:48
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
Én is ismerek ilyen embert,mindenhol van csak ne kelljen a házba bemenni,csak aludni...
2023. okt. 12. 16:50
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Sok pasit látok aki ilyen, bármit szívesebben csinál mint hogy otthon legyen..
2023. okt. 12. 16:54
 5/10 anonim ***** válasza:
88%

A pasi szempontjából ez egy szuper házasság. Szabadon jön-megy, nem fektet belé energiát, és mégis egy csinos, kedves feleség (punci) várja otthon. Mi oka lenne panaszra?

Kérdés, hogy az elhanyagolt feleség is ennyire boldog-e ebben a házasságban. A helyedben beszédbe elegyednék vele.

2023. okt. 12. 16:56
 6/10 anonim ***** válasza:
33%
Miert mozdulsz ra egy foglalt nore?
2023. okt. 12. 16:59
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Hosszú kapcsolat titka hogy egy idő után nincsenek mindig együtt 😅
2023. okt. 12. 17:05
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjem is ilyen. Mindenkinek meséli milyen jó vagyok, de amúgy sokat hagy magamra. Sokszor úgy érzem a háta közepére se kívánja az életünket. Néha már úgy vagyok, hogy jobb is ha nem jön haza időben, mert olyankor borul minden esti programunk a gyerekekkel, mivel akkor felpörögnek, hogy itthon van és nehezebben alszanak el. Szóval egyszerűbb nekem is, ha nincs itt. Ugyanakkor meg jobb lenne ha korán érkezne, hogy lefoglalja őket vagyis a kisebbet, de a legrosszabb mikor fél nyolckor érkezik és pont lefekvés előtt felturbózza őket.

Nekem is van olyan férfi, aki kiszemelt magának. Mivel ugye eléggé le vagyok terhelve munka és gyerek ügyek által, nem tudom elképzelni, hogy lenne lehetőségem vagy időm bármiféle kapcsolatba bonyolódni. Pedig amúgy legszívesebben azt tenném, hogy hagynám magam elvarázsolni ama férfi által és elfelejteném a valóságot és megélném vele azt, hogy szinte ismeretlenül egymásnak esünk és csak ennyi létezik.

De ezt nem tehetem.

2023. okt. 12. 17:25
 9/10 anonim ***** válasza:
81%
Neki így tökéletes. Nem ugráltatja az asszony, nem hangoskodnak a gyerekek, azzal foglalkozik, amivel csak akar, aztán ha mégis kedve van hozzá, hazamegy, van meleg vacsora, vetett ágy, tiszta ruha és ingyen punci. A férfiak nagy része számára ez a tökéletes házasság.
2023. okt. 12. 19:08
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
A pasinak biztos tökéletes. Semmit nem kell tenni, mégis kiszolgálják. Az már csak bónusz, hogy egy szép nő
2023. okt. 12. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!