Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan borotvaljam a nemiszerv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan borotvaljam a nemiszervem? 14/l

Figyelt kérdés
Leszeretnem borotvalni, de peldaul csk egy csikot akarok hagyni. Irjatok le pontosan h is cselekedjek. Es legyszi, ne irjatok olyan kommenteket h uyle buta liba meg stb... nem tudom es kesz...azzal nem fogtok semmit sem megoldani, egyszeruen nem tudok semmit ezzel kapcsolatosan, es itt tudnam megerdeklodni!
2010. okt. 19. 16:36
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
73%

igen te.

3 éve jártok? hülye kis pitscha. más még barbizik 11 évesen te meg már jársz. congratulations.

2010. okt. 23. 21:48
 32/42 A kérdező kommentje:
Figyelj, ha te ennyire okosnak erzed magad, akkor egyaltalan miert gepezel? Nem tudtad , hogy artalmas az egeszsegre??? =)) Az ilyenektol nem kerem szepen a valaszt, ha pedig te ennyire eretlenul tudtal valaszolni , vagy ha egyaltalan nagynak es okosnak erzed magad, miert nem mesz kotogetni az unokaidnak? Kiraz a hideg toletek....A kis*icsa szot mar sokmindenki irta sokmindenkinek, de nem hiszem , hogy sokat hasznalt volna!
2010. okt. 24. 11:45
 33/42 anonim ***** válasza:

húú most azt hiszed ettől nagylány lettél?

kis pisis 14évesen már azt hiszed neked áll a világ. nem mondod h te normálisnak tartod h 11 évesen barátod volt.

nem mondtam h okos vagyok, ezzel a kommenttel viszont beismerted h te magad nem vagy az, hisz a gépezés árt az egészségnek ugyebár.

egyébként sikerült már leborotválnod?

2010. okt. 24. 22:18
 34/42 A kérdező kommentje:
Mit is erdekel teged nagyanyo? Most varsz valami ujjat, hogy mondjak h ujra belemkothess?
2010. okt. 25. 17:50
 35/42 anonim ***** válasza:
dehogy, csak érdeklődtem:)
2010. okt. 25. 20:58
 36/42 anonim ***** válasza:
elmehet a francba már megint aki lekislányoz egy 14 éves lányt -.-, én 15 éves vagyok és a barátnőm 14, nem kéne azt mondani rá hogy kislány... mert neki 14 évesen több esze van némelyik felnőttnél.. tudjátok hány ember vált már el?? he? meg hány idióta alkoholista cigis állat él?? hát ő nem ilyen... ő igazán tud szeretni, nem barbizik, igenis van alakja... és attól hogy nem élünk még nemi életet attól még nem kislány.. én se vagyok kisfiú... nem tudom miért kell leszólni Csabát meg a kérdezőt -.- a két legértelmesebb ember ebben a vitában...
2012. júl. 23. 23:37
 37/42 anonim ***** válasza:
100%
van itt néhány nyomorék komolyan. egyet értek az utolsó válaszolóval. miért lenne kislány egy 14 éves lány ?? és tényleg Csaba27 adta a legjobb választ ;) egyébként a kötekedő válaszolónak ajánlok egy helyesírás kéziszótárt .. 'kis pitscha' vagy mi a francot írtál -.-" sok ész ..
2012. júl. 26. 01:12
 38/42 anonim ***** válasza:
01:12 vagyok. egyébként én soha nem barbiztam inkább jártam ki a tanyára lovagolni és foglalkoztam a természettel/állatokkal és a barátaimmal.. minek kellene 11 évesen barbiznia? egy lány ismerősöm nem barbizott már 11 évesen.. és ha volt is 11 évesen kapcsolata az nem volt komoly. a kérdező legalább normális barátot talált 11 évesen aki képes volt 3 évnél is tovább várni rá. ritka ez már a mai világban.
2012. júl. 26. 01:16
 39/42 anonim ***** válasza:
Szedd le valami hajnyiróval amin rajta van a legrövidebb fej.Igy nem fog szúrni meg kipattogzani de orkos sem marad
2013. okt. 28. 16:47
 40/42 anonim ***** válasza:
ribi:)
2014. aug. 26. 22:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!