Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan borotvaljam a nemiszerv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan borotvaljam a nemiszervem? 14/l

Figyelt kérdés
Leszeretnem borotvalni, de peldaul csk egy csikot akarok hagyni. Irjatok le pontosan h is cselekedjek. Es legyszi, ne irjatok olyan kommenteket h uyle buta liba meg stb... nem tudom es kesz...azzal nem fogtok semmit sem megoldani, egyszeruen nem tudok semmit ezzel kapcsolatosan, es itt tudnam megerdeklodni!
2010. okt. 19. 16:36
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
Sztem ne probalkozz meg gyantaval, mert magadnak nehez megcsinalni, es nagyon faj.Maradj a borotvanal, de keszulj fel, hogy az elso par alkalommal nagyon fog fajni, meg viszketni, amikor no vissza.Utana mar nem.De en a helyedben hagynam ezt a dolgot, amig nincs szex, mert csak folosleges macera egy ennyi idos csajnak.
2010. okt. 19. 18:19
 12/42 anonim ***** válasza:

Azzal szeded le, amivel akarod.

És nyilván úgy, hogy bekened borotvahabbal, majd végighúzod rajta a borotvát.

De én sem értem 14 évesen miért kell leborotválni. És mégis miért igénytelen a szőr?

2010. okt. 19. 20:48
 13/42 anonim ***** válasza:
xDD vicces lesz állandóan a p*náját fogja vakarni xDD szedd ki szálanként nekem bevált ;)és már naponta szedem ;) de fasza is lesz ne félj fogj 1 szemöldök csipeszt és kezd el 1-esével szedni jó buli főleg sz*rás közben lefoglaló tényező
2010. okt. 19. 22:21
 14/42 anonim ***** válasza:
16f neked sincs több eszed. mióta igénytelen a szőr egy 14 éves kislányon?
2010. okt. 20. 09:02
 15/42 A kérdező kommentje:
Basszus, neh mar azon veszekedjetek h nekem legyen vagy nem szor a nemiszervemen! Azert akarom leborotvalni, mert igen, keszulodom nemi eletet elni, es masodszor, mert idegesit!!!!! Koszi szepen a tippeket, de nekem turelmem nem lesz csipesszel egyesevele szedegetnem:P De azert nem rossz ;)
2010. okt. 20. 15:13
 16/42 anonim válasza:

Szia!

Teljesen egyetértek Veled. Szerintem a higiéniához hozzá tartozik az ápolt nemiszerv. Néhány kommentelő (sajnos úgy látom férfitársam) beszól azért, mert ezt 14 évesen már gondolsz erre, de az lehet, hogy magukból indulnak ki és 14 éves srácoknak általában nincs annyi eszük, mint a 14 éves lányoknak.

A barátnőimtől 3 szőrtelenítési módról hallottam.

1. borotvával. előnye: gyors. hátrány: megvághatod magad és a szőr megerősödik.

2. szőrtelenítő géppel, amivel a lábról - hónaljból szedik a nők a szőrt. előny: gyors és tartósabb, mint a borotva. Hátrány: fáj.

3. ha jársz kozmetikába, intim-gyantázást kérhetsz és akkor leszedik olyan fazonra, ahogy szeretnéd a puncidon is és a popsidon is.

üdv,

csaba27

2010. okt. 21. 17:32
 17/42 anonim ***** válasza:
Csaba27!a noknek miota van szor a seggen?:-)
2010. okt. 21. 17:34
 18/42 anonim ***** válasza:
miért ne lehetne? az enyémen is van:) (vagyis lenne, ha nem szedetném)
2010. okt. 21. 17:37
 19/42 anonim ***** válasza:
De hol?A lyuknal?vagy a seggen rajta???
2010. okt. 21. 17:56
 20/42 anonim ***** válasza:
inkább az előző, de is-is.
2010. okt. 21. 17:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!