Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan borotvaljam a nemiszerv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan borotvaljam a nemiszervem? 14/l

Figyelt kérdés
Leszeretnem borotvalni, de peldaul csk egy csikot akarok hagyni. Irjatok le pontosan h is cselekedjek. Es legyszi, ne irjatok olyan kommenteket h uyle buta liba meg stb... nem tudom es kesz...azzal nem fogtok semmit sem megoldani, egyszeruen nem tudok semmit ezzel kapcsolatosan, es itt tudnam megerdeklodni!
2010. okt. 19. 16:36
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
A lyuknal persze...Amugy en 16 evesen kezdtem el borotvalni, es senki nem segitett, megis rajottem, hogy kell:-)
2010. okt. 21. 18:02
 22/42 anonim ***** válasza:

"Szerintem a higiéniához hozzá tartozik az ápolt nemiszerv"

26 éves létedre elég korlátolt vagy, ha szerinted az jelenti az ápoltságot, hogy csupaszra borotválja. Szóval ha vkinek esetleg szőrös, az már biztos, hogy nem is mossa, sőőt, rögtön tetvek laknak benne, nem?

2010. okt. 21. 18:59
 23/42 A kérdező kommentje:
Szerintem igen is hozza tartozik, koszonom szepen csaba a valaszodat! Oszinten megvalljam o volt a legrendesebb kommentelo, s o adta a legjobb kommentet. :) Ha egyszeruen idegesit, akkor idegesit s kesz, es le akarom szedni!
2010. okt. 21. 20:25
 24/42 anonim válasza:

Szia Kérdező!

Elpirultam a dícséreteden és örülök, ha értelmesnek találtad a választ. Örülök és köszönöm, hogy még ki is álltál mellettem! :)

Igazából csak annyi, hogy szerintem komolyan kell venni, amit itt az emberek kérdeznek (pláne, ha választ írunk rá), mert az őket TÉNYLEG érdekli és azért kérdezik meg itt, mert máshol nem merik, de szeretnének választ kapni. Tök jó, hogy van lehetőség tapasztalatokat megosztani és tök jó, hogy merünk kérdezni! :) Az meg különösen tök jó, hogy 14 éves nők ilyen éretten tudnak gondolkodni! Bízhatunk az utánpótlásban! :)

üdv,

csaba

2010. okt. 22. 09:14
 25/42 anonim ***** válasza:

Engem nem az idegesít, hogy le akarja szedni a kérdező. Hisz ha neki jobb úgy, akkor szedje.

Csak nem értem miért kell igénytelennek beállítani azt, aki nem szedi le. Meg miért attól érett vki, hogy leborotválja a punciját? Ezt te komolyan gondolod?...

2010. okt. 22. 10:05
 26/42 anonim ***** válasza:
Az utanpotlasban?Marmint, hogy nem fogsz osszefutni szoros nunikkal?Te jo eg....
2010. okt. 22. 10:31
 27/42 anonim válasza:
66%

Sajnos itt nincs név és még nem igazán jöttem rá, hogy ki kommentel. Visszautalni is nehéz, de arra reagálnék, amit a fentebb az a kommentelő írt, hogy miért tartom kevésbé higiénikusnak a szőrös puncit és miért tartom érettnek a kérdezőt.

Teljesen igazad van abban, hogy attól, hogy egy nemiszerv borotválatlan, még nem jelenti azt, hogy nem higiénikus. Abban viszont szerintem nem vitakozunk, hogy a csupasz bőrfelület jobban tisztán tartható, mint a szőrös. Ugyanakkor nyilván a gazdájától függ, hogy ápolja-e magát vagy sem. És akár a fogmosást is vehetnénk példának, hogy attól, hogy valaki fogkrkém nélkül mos fogat és nem mentolos illatú a lehellete (bár nem is büdös, hiszen a lepedéket eltávolította) még ápolt ember. Ez arra is igaz, hogy attól, hogy valaki nem borotválja, még lehet ápolt. Ebben igazad van és nem függ össze olyan szorosan a higiéniával, ahogy az első kommentemből ki lehetett érezni - bár, az szőrös testrész tény, hogy jobban izzad és jobban megmarad a szag, de ha valaki fürdik, akkor ez nem változtat az ápoltságon. Itt csak arról van szó, hogy divatos és a számomra izgató, ha csinos az intimszőzet. Kb. annyira, mint mondjuk a hajvágás. Látszik, hogy valaki csak úgy hagyja nőni a haját, vagy hagyja nőni, de rendszeresen ápolja, vagy levágatja valamilyenre, vagy levágatja divatosra. Ennyi.

A másik, hogy miért tartom érettnek a kérdezőt. Természetesen nem azért, amiért borotválja a punciját, hanem ahogy minderről beszél, és ahogy kommenteket ír. Tetszik, ahogy elmondja a véleményét és kiáll egy-egy dolog mellett, vagy elutasítja azt. Te is tudod, hogy egy dolgot sokféle képpen el lehet mondani és nekem az a benyomásom, hogy a Kérdező éretten viselkedik a vitában. Erre utaltam, mikor az utánpótlást emlegettem és szerettem volna neki valami pozitívat üzenni, mert hiúságból jól esett nekem, hogy hasznosnak tartja azt, amit leírtam neki és ezt így hangoztatta, akár más ellenében is.

üdv,

csaba27

2010. okt. 22. 11:38
 28/42 anonim ***** válasza:
48%

"14 éves nő"

csaba hát te szánalmasan hülye vagy.

nő? akarod mondani kislány, nem?

14 évesen készül a nemi életre, grat.

2010. okt. 22. 15:07
 29/42 anonim ***** válasza:

miért, mikor készüljön, te szerencsétlen?! az még nem jelenti azt hogy 14-15 évesen már el is veszti a szüzességét... -.-"

legalábbis ha van annyi esze *-*

2010. okt. 23. 13:37
 30/42 A kérdező kommentje:
Koszi Csaba, hogy te is megvedtel.:P Es koszonom a tobbi kommentelonek is, de 14 evesen, (mindjart 15 leszek) miert nem veszthetnem el a szuzessegem, ha a baratom 17 eves, es mar 3 eve jarunk, es teljesen megbizok benne, pontosan tudom, hogy o nagyon szeret engem! Nem erzem akadajat, fel vagyok ra keszulve! Mi itt a baj? Valoban csak en vagyok ennyire dillo? :S
2010. okt. 23. 18:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!