Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel borotváljam a nemiszervem?
soha nem csináltam még, így nem tudom mivel ajánlatos, normál borotvát nem szívesen használok, mert villanyborotvát használok, aztán félek, h. megvágnám magam. milyen más lehetőségek vannak?
19f
ui.: pl a szokásos poénokat (sövénynyíró, láncfűrész és társait) hagjyuk az értelmes válaszok utánra. köszi
én sima, eldobható borotvát használok
11/F
inkább valami kisebb ollóval próbálkozz.Hogyha borotválod az szúrni fog meg minden bajod lesz vele és a barátnődnek is kellemetlen lesz.
Javaslom a varró ollót olyan viszonylag rövidre lehet vele vágni.Próbáld ki,ha nem tetszik akkor hagyományos 2 pengés eldobható borotva.
A villanyborotvát inkább kerüld odalenn, könnyebben okoz sérülést, mint egy jó pengés borotva... sajnos tapasztalatból mondom. Ha a rendes borotvát nem húzgálod oldalra, nem vág meg. Míg a villany könnyen becsípi a bőrt...
Szóval csak ügyesen!
Ja, és mielőtt borotválsz, ollóval kicsit nyírd meg, hogy kevesebb szőrrel kelljen foglalkoznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!