Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nekem esett ez rosszul??

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem esett ez rosszul??

Figyelt kérdés

Van egy párkapcsolatom, nem olyan régi viszont mindennap nálam vacsorázik...

Ma is közölte velem hogy nagyon finom lett, írjak fel egy piros pontot.

Jól esne ha néha másnapra ő hozna alapanyagot, és ne piros pontokat osztogasson.

Ki mennyi ideig tolerálná ezt?

Aztán esetleg megemlíteni vagy sem?

Vagy nem "megkínálni"?

2023. okt. 30. 21:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt friss kapcsolatban max három napig tolerálnám, azután kuka.

Marha jó, hogy én főzöcskézek, ő bszik egy répát megvenni hozzá, csak pirospontozgat.

Vagy akkro szépen kifizeti az alapanyagot, ami nincs ingyen - de elég szomorő, hogy ez magától nem jut eszébe...

2023. okt. 31. 16:12
 12/13 A kérdező kommentje:

Én nem szóltam végül semmit, csak tegnap elhívtam magunkkal bevásárolni.(a kislányommal)

A kasszánál én fizettem, igazából nem is számítottam rá de amikor beültem mellé az autóban közölte hogy a feléhez hozzájárul.

2023. nov. 1. 09:40
 13/13 anonim ***** válasza:
Ez jó jel. Lehet, hogy leesett neki, hogy te se ingyen kapod a kaját a boltban.
2023. nov. 1. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!