Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha rosszul esett, hogy az exem utánam szinte egyből megnősült?
Figyelt kérdés
Egy év sem telt a szakításunk óta, de már az exem megnősült. Ez szarul esett, mert nekem azt mondta a 4 hónapos együtt járásunk alatt, hogy ennyi idő alatt nem lehet egy kapcsolatot komolynak mondani, és többször át is vert engem. Meg őszintén azért is esik szarul, mert én egyedül vagyok, míg ő boldog.
Persze nem lennék vele újra együtt, meg nem is vagyok féltékeny, de úgy maga a tudat, hogy én nem voltam elég jó neki, rosszul esik. Más nőt meg pont ennyi idő alatt elvett, meg már a házasság előtt közbejött a baba, amin szintén csodálkozom, mert mikor velem volt nagyon félt, nehogy teherbe ejtsen engem, mindig ügyelt a védekezésre.
2022. nov. 24. 21:36
1/14 anonim válasza:
Nem akarlak megbántani, de a te hibád.
2/14 anonim válasza:
Valószínű veled nem érezte hogy te lennél az igazi de azért adott egy esélyt (ami nem jött be).
3/14 A kérdező kommentje:
Ő lekkkkuuurvvvvázta azokat a nőket, akik így az aktuális pasijuktól teherbe estek szinte rögtön. Mikor megvolt még az előző exe, akkor is hülyített engem.
2022. nov. 24. 21:56
4/14 anonim válasza:
Elköltözésem után 2 héttel már a barátnőmön feküdt a férjem, 3 hónappal később mondták ki a válásunkat, a bíróságról már hozzá ment haza. Azóta is együtt vannak, vagy 10 éve. Vannak emberek, akik nem illenek össze. Őszintén? Jobb is, én úgy gondolom, nekem sem lenne jó, ha együtt maradunk, nem tisztelt és így utólag, hogy minden dolgáról tudok már, én sem őt.
5/14 anonim válasza:
Egy kuurva karjaiba került utánad. De attól még tőled/miattad. Most neked kellene ott állnod, de nem vagy.
6/14 A kérdező kommentje:
A házasságkötés után 3 hónappal írt nekem, de én nem válaszoltam semmit. Nem értem a férfiak miért velem szórakoznak.
2022. nov. 24. 22:02
7/14 anonim válasza:
Ne foglalkozz tovább az exeddel.
8/14 anonim válasza:
Normális, persze. De nézd, vajon mennyire lehet jó az a házasság, amiben még neked írogat úgy, hogy jön a gyerek? Hogy téged is érzelmileg bántalmazott? Hogy (számomra) egyértelműnek tűnik, hogy csak azért házasodtak össze, mert jön a baba? Én úgy nézném, hogy hiába házasság, nagyon nagy az esélye, hogy pofára fognak esni... Ezt nem irigyelném tőlük.
9/14 anonim válasza:
Valószínűleg olyan csajhoz ment inkább aki korábbról ismert (csak te nem tudtál róla) valószínűleg lehet még szerette is ha ilyen gyorsan történtek a dolgok
10/14 anonim válasza:
Boldog? Kétlem. Szerintem inkább szánalmat lenne érdemes érezned. Most gondolj bele, gyakorlatilag belesétált abba, amiről neki is megvolt a negatív véleménye, nem tudhatod, hogy tényleg ennyire nagy az összhang (sziten kizárt, iylen gyorsan nem lehet megismerni, megtapasztalni egy másik ember valódi személyiségét) vagy csak volt egy gyenge , átgondolatlan pillanat, és már ott is volt a nemvárt terhesség, amit gyorsan házassággal orvosoltak, és most saját maguk megnyugtatása végett híresztelik a boldogságot. Majd ha 5 év után is együtt vannak, és minden happy (magyarul nem két kiégett, megkeseredett, egymás mellett csak anyagi kényszerből megmaradó embert látsz), akkor lehet rossz érzésed, hogy nekik összejött, neked meg nem. De ugye te is tudod, hogy erre mennyi az esély...Inkább örülj, hogy Te megszabadultál egy ilyentől, a másik nőnek meg még lövése sincs, hogy mibe mászott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!