Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/lányok, akartok valaha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/lányok, akartok valaha megnősülni/férjhez menni?

Figyelt kérdés
Ha igen, kb. hány éves korban? Ha nem ,miért nem?
2009. máj. 22. 13:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

22/L vagyok

én hamarosan már meg szeretnék, mert nagyon szeretem a barátom és amúgy is már fél éve együtt lakunk, egy éve együtt vagyunk. Most külföldre költözünk és ott is sokat segítene...

2009. máj. 22. 13:53
 2/19 anonim ***** válasza:
29F vagyok. Elképzelhető, hogy megházasodom 35-37 környékén, de csak akkor, ha az igazán jónak ígérkezik. Egyébként nem erőltetem a dolgot.
2009. máj. 22. 14:01
 3/19 anonim ***** válasza:
Én soha. Fölösleges cirkusz és pénzkidobás az egész.
2009. máj. 22. 14:09
 4/19 anonim ***** válasza:
61%

igen!! 25-30 evesen

20L

2009. máj. 22. 14:18
 5/19 anonim ***** válasza:
61%
Én szeretnék mindenképpen megnősülni. Ehhez azonban teljesülnie kell pár "követelményemnek", mert elhatároztam, hogy ha az alapelveim közül akár egy is nem stimmel, addig nem nősülök, mert nem akarom egy életre megszívni. Ha ezek viszont teljesülnek, akkor viszont rögtön, amint megfelelő anyagi helyzetbe kerülök.
2009. máj. 22. 14:19
 6/19 anonim ***** válasza:
61%
Én szeretnék megnősülni, de az még bőven a jövőzenéje. Kb 27-28, de max 30 évesen ( a legjobb lenne azért 30 előtt)
2009. máj. 22. 14:30
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

már voltam házas. most nem vagyok. furcsa változásokat okoz az emberekben a házasság. már nem is akarok többet.

de társra szükség van. most is van. ha kitartunk egymás mellett nagyon örülök neki, ha pár év múlva elmegy - ilyen az élet. minek hozzá házasság?

2009. máj. 22. 14:48
 8/19 anonim ***** válasza:

Én nem akarok. Nekem elég, hogy 6 éve együtt vagyok a párommal, és együtt élünk.

A házasság valahogy erőszakos, hogy mi aztán együtt vagyunk és a hülye papírok, amik össze kötnek minket. Szerintem a házassággal nem lesz jobb semmi, max rosszabb. És macera, ha aztán megutálják egymást a felek.

Meg egy kicsit szánalmasnak érzem, ha egy nőnek ez legyen a nagy pillanat az életében, hogy bekötik a fejét és hogy mostmár papírokkal kötik össze azzal, akit szeret. Felesleges.

2009. máj. 22. 15:27
 9/19 anonim ***** válasza:
ja és 22L vagyok
2009. máj. 22. 15:28
 10/19 anonim ***** válasza:
Én 5 éve vagyok együtt a párommal, ebből 2 éve házasok vagyunk. Tényleg túlsztárolják ezt a dolgot, semmi sem változott meg a házassággal, de tényleg. A gyerek, na az viszont alapjaiban rengeti meg a kapcsolatot. Mi könnyen átvészeltük, de nem sokaknak sikerül. :-(
2009. máj. 22. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!