Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/lányok, akartok valaha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/lányok, akartok valaha megnősülni/férjhez menni?

Figyelt kérdés
Ha igen, kb. hány éves korban? Ha nem ,miért nem?
2009. máj. 22. 13:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ja, a lényeg lemaradt 23/L
2009. máj. 22. 15:42
 12/19 anonim ***** válasza:
én 24 vagyok, a vőlegényem 26..idén szeptemberben lesz az esküvőnk :))) épp itt az ideje.. :)
2009. máj. 22. 15:43
 13/19 anonim ***** válasza:
Én mondjuk szeretnék még a 20as éveimben. Jelöltem lenne egy. :P De az sem lesz baj ha mégsem lesz házasság, mert az úgyis csak papír... a lényeg h szeressük egymást párommal. 17/L
2009. máj. 22. 16:19
 14/19 anonim ***** válasza:
Én nem fogok megnősülni. Persze, van pozitív oldala a házasságnak, de előbb utóbb minden pár elkezd veszekedni, pl. pénz miatt és úgy érzem, hogyha megnősülnék, az már nem az én életem lenne. Lehet, hogy túl sok ellen példát láttam már, de az ismeretségi körömben nagyon kevés az olyan, aki nem vált már el legalább egyszer. Ha meg tudom, hogy nagy rá az esély, hogy 5-10 év múlva elválok a páromtól, akkor mi értelme az egésznek? :)
2009. máj. 22. 16:25
 15/19 anonim ***** válasza:
Én 20/L vagyok... még elég fiatal a házassághoz, ennek ellenére alig várom, hogy végre legyen valaki, aki igazán komolyan szeret és esetleg eljegyezne vagy valami. :) 1 hónapja van barátom, akivel minden csodálatos, és nem azt a rajongást érzem iránta, mint az eddigiek iránt, hanem igazi szerelmet... remélem, ő is így érez. :D 23-25 éves korom körül már tényleg szeretnék férjnél lenni. :)
2009. máj. 22. 17:31
 16/19 A kérdező kommentje:

Én nő vagyok. Nekem nagy dolog volt, hogy a párom elvett, mert ez azt üzente számomra, hogy a lehető legkomolyabban a magáénak akar. Aztán jó volt benne az is, hogy senki (még a prűdebb nénikék) előtt sem kellett szégyenkeznem, hogy nemi életet élek vele. A szülészeten is jó volt az asszonynevemet mondani. Kapásból tudták, hogy na ehhez tutira egy férfi is tartozik.

Az igaz, hogy ettől nem fog jobban szeretni. De egy nőnek nagyobb biztonságot ad, és ez fontos. Érdekelne, ti hogy gondoljátok?

2009. máj. 22. 17:55
 17/19 anonim ***** válasza:
36%
Szia! Sokan írják az csak papír...úgy gondolom h nem csak egy papírról van szó, az jelzés a világ felé h mi összetartozunk, hivatalosan, és nem vagyunk szabad préda. Mindenképpen szeretnék férjhez menni, hisz azt érezném h mostmár tényleg összatartozunk, nagyobb felelősséggel viseltetünk a másik iránt, komolyabban vesszük a problémákat, és nem olyan a kapcs. h bármikor kiléphetünk belőle. Az élet rendje h az emberek házasságot kössenek, mert ha jön a baba, akkor nem kéne zabigyereknek lenni(bocsánat a kifejezésért). Szóval én férjhez megyek és így lesz majd teljes az életem! 21/L
2009. máj. 22. 22:06
 18/19 anonim ***** válasza:
52%

Egy kapcsolatot szerintem nem az fog összetartani, hogy elveszem-e feleségül a páromat, hanem az, hogy szeretem-e. Ahhoz, hogy leéljem vele az életem nem kell feltétlenül elvennem. Elég az, hogy szeretem, hűséges vagyok hozzá és vele maradok tűzön-vízen át. Ezt mind megtehetem egy házassági papír nélkül is.

Az én meglátásom szerint a házasság már nem csak egy jelkép, hogy két ember összetartozik, hanem csak egy intézmény (magyarul formalitás).

A mostohaapám és az anyám is 2 év együttjárás után költöztek össze. Már 10 éve együtt élnek, együtt mindenben. És mégsem házasodtak meg. Együtt vannak szeretik egymást. Ez szerintem többet ér egy házassági levélnél. És ami a legfontosabb, boldogok.

20/F

20/F

2009. máj. 23. 00:32
 19/19 anonim ***** válasza:

25/L

Én nem akarok férjhez menni, szerintem anélkül is együtt lehet élni valakivel.

2012. jan. 25. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!