Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én reagálom túl? Nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én reagálom túl? Nagyon rosszul esett és nem tudom igaza van-e?

Figyelt kérdés

Szakítottam a barátommal.

Azt vágta hozzám, hogy rossz voltam a szexben, "csak hátra b..sztad magad" - nekem nagyon rosszul esett, mert én úgy gondolom sok mindenben benne voltam (anális dolgoktól kezdve, a pisi szexig), amit szerintem sok nő nem vállal be. Én nem szerettem, de a kedvéért úgy csináltam, mintha. Ez nagyon tetszett neki.

Ő dupla annyi kiló, mint én, dupla olyan erős, és alapvetően domináns.

Nem tudom hogy lehettem volna jobb?

Nem szerette az irányítást, tehát ő irányított engem.

Most már a jövőben ezen fogok filózni a következő kapcsolatomban is, vajon ő is ezt gondolja, csak nem mondja?

2022. jan. 17. 22:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem gondolja ezt, viszont meg akart bántani! Legalább tanultál valamit, legközelebb ne vállalj be olyat, amit nem élvezel..
2022. jan. 17. 22:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak azért mondta hogy megbántson,nem kell komolyan vennim
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Jól tetted.
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát, te is a képébe vághattad volna mekkora szar volt.
2022. jan. 17. 23:03
 5/7 anonim ***** válasza:
47%

A konfliktusok az emberek között azért vannak, mert nem tudják jól elmondani, hogy rosszul vannak...

A nyílt kommunikáció mára a partnerek között kihalófélben van.

2022. jan. 17. 23:04
 6/7 anonim ***** válasza:
85%

Legközelebb nézz utána mi történhet ha farok megy a fenekedbe szivem:)

Nem hiszem, hogy bármelyik fiúkáért bekockáztatnád.

Ja és legyen már egy kis önbecsülésed jézus :D

2022. jan. 18. 06:56
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Neked az egész identitásod akörül forog, hogy hogyan teljesítesz az ágyban? Elég szomorú.
2022. jan. 18. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!