Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin mit engedjek meg?
18 éves koromban jutottam el először egy randira. A fiú kézen fogva akart velem sétálni, de azt mondtam neki, hogy még korai. Volt szájra puszi, de a csókot nem akartam. Olyannal akartam ezeket a dolgokat először átélni, aki az első párom, és nem olyannal, aki három év múlva azt se fogja tudni, hogy ki vagyok, mint ez a srác. Ezt még most is így szeretném, de már ez a hajó elment, mert egy normális férfi se fog rám várni a csókkal, pár hét alatt le kell tudnom az első szexet is majd.
Most lenne a második randim egy olyan sráccal, aki nekem is bejön. Annyira nem fogom tudni levetkőzni a gátlásaimat, és nem tudom, hogy pontosan mit engedjek meg. Ez a három év is olyan eseménytelenül telt, annyiból állt, hogy ráirtam a nekem tetsző srácokra és nem történt semmi soha.
Azt, ami szerinted rendben van.
Normális férfi, ha szeret, akkor téged akar, nem szexet.
45/F
Kézfogás, persze, a csók második randin volt. :D
A szex meg a harmadikon, bár mi felnőttek vagyunk, mit húzzuk egymást feleslegesen.
Akarjuk? Oké, akkor hajrá.
Azóta eltelt majdnem 10 év, de még együtt vagyunk.
Az a férfi, aki "csak" szexet akar, tőled, általában kivár, lefektet és kidob - addig meg kefél más nőkkel, míg te kötélnek állsz.
Ennyi a nagy helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!