Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit engedjek első randin?
Figyelt kérdés
Az első randin mit engedjek meg a fiun??? :-P mi az ami meg belefer az elso randiba es mi nem kerlek csak ertelmes valaszokat irjatok koszi :-)2013. aug. 25. 15:01
1/10 anonim válasza:
Azt neked kell tudnod, hogy nálad mi fér bele az első találkozón. Ha azt mondom, hogy minimum szex, akkor lefekszel vele vagy mi?...
2/10 anonim válasza:
Az fér bele, amit te jónak látsz :) Persze függ a korotoktól is.
Ha szimpatikus, akkor adj neki biztató jeleket. Foghatjátok egymás kezét. Lehet ölelés, puszi, de ha úgy érzed, akkor akár csók is. (főleg ha idősebbek vagytok)
3/10 anonim válasza:
Azt sem tudjuk, milyen a kapcsolatotok, mennyire ismeritek egymást, találkoztatok-e már.... Nem mind egy hogy először látod, vagy 1 éve barátok vagytok....
20 évesen akár szexelhettek is, 13 évesen meg elég ha beszélgettek. Semmit sem Kell csinálnod, és azt engedj, amit szeretnél! Ne engedj valamit csak azért, mert a srác szeretné, de te nem.
4/10 anonim válasza:
Nálam pl. Kézen fogva sétálás, mert nem szeretek kapkodni.
6/10 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszoka :-) egyebkent 17 eves vagyok :-)
2013. aug. 25. 15:05
7/10 anonim válasza:
Én megmarkoltam a seggét, és tetszett neki. :)
8/10 anonim válasza:
Én amikor megismertem a lányt beszélgettünk lesmároltuk egymást utána haza kísértem és jót szeretkeztünk! Rögtön egymás után többször is!
9/10 anonim válasza:
Mindent megengedhetsz, amit szeretnél. Nincs olyan, hogy mi fér be és mi nem. Ez egy hülyeség.
10/10 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat :-D
2013. aug. 25. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!