Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin engedjek csókot? 20L
Figyelt kérdés
Életem első randija lesz, úgy hogy gőzöm sincs...
a másik: ha már bízok a fiúban, összejövünk, majd ott alszok nála, akkor az első együtt alvásnál még várjak a szexel? Vagy csak a második este legyen szex? Nem akarom, hogy könnyű vérűnek gondoljon.
Lehet ez most hülyén jött ki, de nézzétek el nekem, tapasztalatlan vagyok...
2013. dec. 11. 19:33
1/7 anonim válasza:
Ha még nem csókolóztál nem kell rögtön az elsőn. Ha igen akkor ajánlott.
2/7 anonim válasza:
Csókot engedj, de ne feküdj le vele
5/7 Titttus87 válasza:
Várj a csókkal, a együtt alvással meg pláne.Ha hamar odaadod magad már nem leszel érdekes csak egy strigula:)
6/7 A kérdező kommentje:
Nem, nem csókolóztam még.
De viszont azt sem akarom, hogy rám unjon, mert azt hiszi, nem kaphat meg.
2013. dec. 11. 23:26
7/7 anonim válasza:
csókot teljesen simán, a szexre meg ahogy érzed. Ha adod a nehezen megkaphatót, akkor nagyot koppanhatsz. Szerintem légy őszinte vele, és akkor semmi baj nem lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!