Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Első randin mit engedjek meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin mit engedjek meg?

Figyelt kérdés

18 éves koromban jutottam el először egy randira. A fiú kézen fogva akart velem sétálni, de azt mondtam neki, hogy még korai. Volt szájra puszi, de a csókot nem akartam. Olyannal akartam ezeket a dolgokat először átélni, aki az első párom, és nem olyannal, aki három év múlva azt se fogja tudni, hogy ki vagyok, mint ez a srác. Ezt még most is így szeretném, de már ez a hajó elment, mert egy normális férfi se fog rám várni a csókkal, pár hét alatt le kell tudnom az első szexet is majd.

Most lenne a második randim egy olyan sráccal, aki nekem is bejön. Annyira nem fogom tudni levetkőzni a gátlásaimat, és nem tudom, hogy pontosan mit engedjek meg. Ez a három év is olyan eseménytelenül telt, annyiból állt, hogy ráirtam a nekem tetsző srácokra és nem történt semmi soha.

2023. okt. 30. 17:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Hangulatfüggő, ha jó a randi csók is simán. Ha nem, akkor meg hozzád se érjen kb.
2023. okt. 30. 17:12
 2/13 anonim ***** válasza:
82%

"mert egy normális férfi se fog rám várni a csókkal, pár hét alatt le kell tudnom az első szexet is majd."

Ilyen hozzáállással ne is várj csodát. Magadat nem becsülöd, akkor ne várd, hogy megbecsüljenek.

Normális férfi vagyok, feleségemmel több mint fél évig találkoztunk rendszeresen mire megtörtént az első csók.

2023. okt. 30. 17:18
 3/13 anonim ***** válasza:
35%

Hát igen, majd 30 évesen lehet sírni hogy miért szórtad ki az emberkéket. Így nem lehet hozzáállni, hogy "3 év múlva emlékezni se fog rám". Te sem fogsz a többire, mert lesz addig ezer pasid.

Ez már rég nem az a világ, hogy hosszú időre tudsz tervezni, másrészről pedig fogalmad sincs mit hoz a jövő. De tervezhetsz te 10 évekre, csak 1% esélyed sincs rá.

2023. okt. 30. 17:21
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Azért a kézfogas és a szex között nagyon sok minden van! Nem kell első randin szexelni, azzal még nagyobb esélyed lesz arra hogy kapsz egy pipát, és többet nem keres. Azt engedd amit érzel, olyat ne amitől nagyon feszengsz. Ha a pasi komolyan gondol, nem fog eldobni azért mert nem szexelsz első alkalommal.

Persze lehet hogy az érintésetől leesik a bugyid, akkor meg pont hogy ne játszd a jókislányt! Légy önmagad, azt engedd amit érzel! Akinek a kezét se akartad megfogni az valószínű egyáltalán nem jött be férfiként sem.

2023. okt. 30. 17:21
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Számomra egy kézfogás kisebb erejű, mint egy szájra puszi. De ez én vagyok persze, és nem szoktam meg, hogy puszilkodjak idegenekkel vagy majdnem idegenekkel.
2023. okt. 30. 17:27
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Csókot én nem engednék első randin.
2023. okt. 30. 17:46
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én 27 éves férfi vagyok, és nekem a csók is fura első randin egy kvázi teljesen idegennel. 😆
2023. okt. 30. 18:12
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

minden csaj más és más.

a pasinak ezt éreznie kell, és úgy kell, hozzá állnia hogy amit szabad azt nem tilos.

a csaj úgyis szól mit enged.

ha a pasi erőszakos akkor ki lesz dobva, és kedves kérdező dobd is ki aki nem megfelelő.

szerintem ha jól alakul egy első randi akkor egy ölelés bele fér és egy kis kézen fogva sétálás.

viszont van olyan csaj akit pl meg kellett ujjazzak. mind más.

2023. okt. 30. 18:14
 9/13 anonim ***** válasza:
Ami neked is komfortos, és ne is a szerinted sürgető elvárások, de ne is az illemtankönyvek szerint haladj! Viszont engem a hideg ráz az ilyen kérdéseknél ezektől a megfogalmazásoktól, hogy „mit engedjek”… Baszki, mintha ilyen fog összeszorít, és eltűr dolgokról lenne alapjáraton szó…
2023. okt. 30. 19:30
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
A kezedet azért megfoghatja ha tetszik neked. Nem 12 éves vagy. Első csókot neked kell tudni. Szerintem egyáltalán nem kötelező az első randin.
2023. okt. 30. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!