Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyen női viselkedést tartasz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyen női viselkedést tartasz izgatónak, szexinek, ha a nő alaptermészete szerint visszafogottabb, csendesebb?

Figyelt kérdés
Az ilyen szerényebb nőkben milyen viselkedés az, ami szexivé, vonzvá teszi őt?
2023. okt. 29. 16:01
 1/3 anonim ***** válasza:
53%
Én szeretem ha egy nő élvezi, hogy nő. Tehát nem csak farmerből meg polóból áll a ruhatára, hanem csinos ruhákból, és alkalmi cipőkből is akad pár, és tudja is, hogy mi áll jól neki. Nekem mondjuk a magassarkú nagyon bejön egy nőn. Ad magára, így időnként fordász és szolid működöm, minimális smink. Topmodell alkat ehhez nem is feltétlen szükséges
2023. okt. 29. 16:14
 2/3 anonim ***** válasza:
92%
Az én izlésem szerintem nem annyira általános, de azért leírom, hátha segít. Engem ami nagyon be tud a visszafogottabb nőkben is indítani, az az intelligencia, pajkos játékosság, kifinomultság és ha valamilyen formában tudjuk is együtt megélni és jól kommunikálni oda vissza az érzelmi mélységeket és magasságokat. És amikor adott a visszafogott nő, és érzem hogy én indítottam be ennyire, csak nekem ilyen és miattam, az még egy hatalmas bónusztényező számomra. Tehát amit egymásból kihozunk végül is, egyfajta egyedi és különleges csodaként.
2023. okt. 29. 16:46
 3/3 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem: ha távolságtartó, a (kevés) beszéde is dominás-rideg, keveset mosolyog, rövid-ütős poénjai vannak, szereti, ha a lábát megnézik, mert szépnek tartja.
2023. okt. 29. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!