Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a jó kisugárzás egy visszafogottabb nő esetében?
A barátaimmal összeültünk tegnap, futólag feljött ez a téma és érdekelne a véleményetek is, főleg férfiaké.
Az egyik srác mondta ezt a fenti mondatot egy számára (is) vonzó nőről, miszerint nagyon jó kisugárzása van amellett, hogy szép. Ezt korábban mindig vidám, nyitott, nevetős emberekre vonatkozóan értettem, de ez a nő visszafogottabb, kicsit zárkózottabb, ugyan nem mufurc de egyáltalán nem mosolyog folyamatosan.
Kicsit én is visszahúzódó vagyok, idő kell, hogy feloldódjak de közben érdekel ez a téma mert szeretnék fejlődni.
Ezzel kapcsolatban szeretnék véleményeket, hátha itt a férfiak meg tudják fogalmazni, hogy ilyen nők esetében mitől gondolják a jó, vonzó kisugárzást. De persze nők ötleteit is szívesen olvasnám.
26N
Ugyan nő vagyok, de leírom én mit gondolok:
Alapvetően mindenkinek mást jelent a vonzó kisugárzás, hiszen mindenkinek más tetszik.
Viszont szerintem ha általánosítani akarunk, akkor a kedves arcú, rendezetten öltözött, magabiztosabb embereknek van vonzó kisugárzása.
Nem kell mindig vihogni vagy a társaság középpontjában lenni (sőt), inkább azok a nyerők, akik rendben vannak magukkal, kedves vonásaik vannak, igényesen néznek ki.
Tehát nem koszos, szakadt ruhában van, nem görnyedten ül, nem a sarokban kuporog lesütött szemmel stb
Nehéz megfogalmazni, de talán ha általánosítani akarunk, ezek a dolgok összképileg a legtöbb embernek vonzóak
A sajátod a jó kisugárzás. Azt nem lehet megjátszani. Egy úton változtatható, professzionális önismereti munkával, pl. pszichoterápia.
A másik, hogy mindenki azokat az embereket találja vonzónak, aki hozzá hasonló nehézségekkel bír. Pl. hasonló gyerekkori traumákkal, megélésekkel. Lehet, hogy az egyiknél a család rossz anyagi helyzete, a másiknál egy szenvedélybeteg vagy bántalmazó szülő traumatizálta a gyerekkort, a megélés lehet ugyanaz. Ezek az emberek egymásnál fogják érezni a “kémiát”. Különös, de évszázados pszichológiai megfigyelés.
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
#3 Igen, eddig én is így értelmeztem, de ez a nő szerintem nem annyira naiv fajta. Meg nem is mosolyog állandóan.
#5 Úgy érted, hogy minél inkább jobban megismeri önmagát és ezáltal elfogadja magát, annál jobb a kisugárzása? Mint ahogy #3-as írta, harmónia meg nyugalom látszik ezen a nőnek is mindig.
#4 Ebben biztos van valami.
Meg lehet fogni a dolgot energetikai szempontból is.
Vannak, akik elszívják az energiád. Az energia vámpír típus. Mindig panaszkodnak, mindenkivel problémájuk van.
És vannak, akik kisugározzák az energiát. Az ellentétei az energia vámpíroknak. Szóval nekik jó a kisugárzásuk.
Nem azt írtam szerintem, hogy naívak, csak, hogy úgy viselkednek. Pozitívan állnak az emberekhez. Jó hiszeműek. Talán ez jobb szó. Nem feltételeznek egyből rosszat.Nem folyton leszólnak másokat. Pont azért, mert épp emberek. Szokták mondani, hogy az kritizál folyton másokat, akinek magával vannak gondjai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!