Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka hogy a panaszkodósak, a rondák, vagy incelek vannak rámtapadva?
Akár családi baráto bármilyen terület.
Tesomóm pl gazdag karrierista, le se ejt, de a folyamat ment beteg rokonom meg állandóan rám van szállva, mellette a lúzer peches amolyan sikertelen béna nyomi rokonok is, apa sikeres vállalkozó évente ha egyszer látom, aztán munkahelyen a nyomibb kollegák nyitnak felém leginkább, pasikat tekintve meg az incelek, akik inkább keresnek egy befogadó nőt mint a kutyák, aki végre igent mond, mint akik "menhelyet" keresnek, nem normális párkapcsolatot. Rajtuk kívül meg a nőcsábász alfák még akiket nem lehet levakarni.
Mivel vonzom én be ezt a csőcseléket?
Nőcsábász alfák?
Gyenge próbálkozás incike.
Mindig az árul el benneteket első percben, hogy a saját téveszméiteket vetítgetitek kifelé.
Igen olyanok akik minden nőt fűznek, meghúznak.
Nő vagyok. Nem incelke.
Vonzom a csőcseléket. Szeretném tudni hol van nálam a hiba!
Ne trollkodjátok szét.
Annyi önismeretem van hogy túl jószívű vagyok meg kedves talán ezért találnak be a panaszkodós lelki menedékkeresősek.
Akik kihasználnának azok meg talán azért tapadnak, mert azt hiszik kihasználhatnak.
Vagy más oka lehet ennek az egésznek?
Ha meg a jószívűség az oka akkor igy jártam egy életre gondolom:(
Miért ne tennék érte? Egy rahedli mindent csináltam már az életben.
A vonzáson agyalok. Pl a legujabb munkahelyemen vannak karbantartók. Igy sikerült egy rakat nevet telszámot kapnom akik nálam is megcsinálnak szinte mindent.
Erre meg kapom azt is hogy bepróbalkoznak. És mindegyik egy incelféle ocsmányság.
Ilyen véletlenszerűen alakul a körbyezetem valahogy incelekkel panaszkodósakkal.
Meg pont azzal a kollégámmal tudok üzletelni aki az egyik legnyomibb a cégnél.a legtöbb közös témám pont vele van.
Ez is olyan véletlenszerűen alakult.
Mintha vonzanám az ilyeneket
A felsorolás nem is teljes.
Reggelente én pontakkor kezdek mikor vmi sérültféle is. Szinte vele érkezem egyszerre a céghez minden reggel.
Mintha vmi átok ülne rajtam.
Te most úgy próbálod meg mocskolni az inceleket egy nő nevében, hogy magad is az vagy.
Az egyszerűség süt a megfogalmazásodból, és megkockáztatom, szellemileg sérült vagy.
Hol vannak a moderátorok? Miért hagyják, hogy napról-napra ennyi provokáló kérdés kerüljön kiírásra?
Ja várj, tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!