Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka hogy a panaszk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka hogy a panaszkodósak, a rondák, vagy incelek vannak rámtapadva?

Figyelt kérdés

Akár családi baráto bármilyen terület.

Tesomóm pl gazdag karrierista, le se ejt, de a folyamat ment beteg rokonom meg állandóan rám van szállva, mellette a lúzer peches amolyan sikertelen béna nyomi rokonok is, apa sikeres vállalkozó évente ha egyszer látom, aztán munkahelyen a nyomibb kollegák nyitnak felém leginkább, pasikat tekintve meg az incelek, akik inkább keresnek egy befogadó nőt mint a kutyák, aki végre igent mond, mint akik "menhelyet" keresnek, nem normális párkapcsolatot. Rajtuk kívül meg a nőcsábász alfák még akiket nem lehet levakarni.

Mivel vonzom én be ezt a csőcseléket?

2023. ápr. 16. 18:06
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
80%
Tipik ferfi iras.. butanak ne nezz!
2023. ápr. 16. 20:50
 22/31 anonim ***** válasza:
21-nél a pont.
2023. ápr. 16. 20:54
 23/31 anonim ***** válasza:
54%
Általában mindig ez van. Hiába vágy az ember jóra, jobbra, csak rosszabb lesz minden.
2023. ápr. 16. 21:02
 24/31 A kérdező kommentje:

Mi hihetetlen abban hogy már utálom a pancsernyomulásokat is meg a nyomi embereket? Minden 2.nőnek is rajtam kívül lenne sztorija, kik fárasztották már le. Kezdve a tatákkal is akik nyomulnak huszasokra.

Nem egy nő szív ilyenekkel.

Én meg szeretnék egy olyan páncélt amiről lepattanak az ilyen emberek.

2023. ápr. 16. 21:20
 25/31 anonim ***** válasza:

Válasszuk ketté a dolgokat.

Ha nem párkapcsolatról, hanem smúzolásról van szó, az emberi természet olyan, hogy ahhoz törleszkedik, akiből hasznot húzhat valamilyen módon... illetve a saját kategóriájában keres, ha mély kapcsolatot akar. Nyilván nálad sokkal sikeresebb emberek nem fognak nálad kulcsolni, max. akkor, ha megmentendő jótékonysági projekt alanynak kinéznek, de az elég ritka.

Az, hogy milyen pasi sündörög körülötted... érdemes azon elgondolkodni, hogy te mit tudsz nyújtani egy párkapcsolatban. Egy férfi, aki mondjuk külsőre és anyagiakban is a te szinted, miért választana téged, ha van rajtad kívül nyilván még ezer nő, aki hasonló szinten van, mint te... mert azért egy magára valamit adó férfit sem csak annyi érdekel, hogy "egy szinten vagyok ezzel a nővel" meg "legyen már valakim" meg "juhé, punci". És ilyenkor el lehet gondolkozni KOMOLYAN és ŐSZINTÉN olyan dolgokon, hogy:

- Nyitott vagy az ismerkedésre? (és nemcsak "fejben", hanem viselkedésileg is... most mondok egy sarkos példát, de pl. nyilván nehezebben ismerkedik vagy kevesebb esélyt ad az ismerkedésre az, aki folyton zenét hallgat fülesen, mikor az utcán jár-kel, vagy tömegközlekedésen végig a telefonjába vagy a könyvébe van bújva; aki csak dolgozni meg max. bevásárolni jár el, azon kívül meg otthon eszi a penész 24/7)? Adsz jeleket olyanoknak, akik tetszenének? Mosolyogsz rájuk, szemezel velük? Ha baráti társaságon vagy hobbikörön belül vannak, kezdeményezel velük beszélgetéseket?

- Kellemes társaság vagy? Van "életed"? Vannak hobbijaid? Tájékozott vagy egy pár témában legalább? Lehet veled kellemesen beszélgetni?

- Adsz magadra? Igényes vagy? Kihozod magadból külsőre a maximumot? (könnyebben talál társat egy ápolt hajú-arcú, ízlésesen öltözködő, kellemes illatú nő, mint egy trampli)

- Olyan a személyiséged, úgy viselkedsz és olyan a stílusod (akár a külsőt, akár mondjuk a beszédstílust nézzük), ahogyan azok, akik számodra szimpatikus párjelöltek lennének? Ha nem, akkor fejlessz magadon, mert LEHET.

Plusz egy dolog: aki tényleg a tipikus incel, az nem feltétlen azért próbálkozik nálad, mert te vagy a szintje... az olyanok mindenkinél bepróbálkoznak, aki náluk jobb (nálunk is volt a cégnél egy olyan srác, aki szépen végigpróbálkozott az összes nőnél... ez csak őt minősítette, nem azokat a nőket, akiknél próbálkozott).

2023. ápr. 17. 17:22
 26/31 A kérdező kommentje:

A szóban forgó karbantartónak mon megírtam amit itt is, hogy átverve érzem magam, bocsánatot is kért és megigérte hogy nem nyomul.

Köszi a választ, de ma már átmentem bunkóba sajnos, mivel nem volt eddig jobb ötletem.

A másik karbantartó állandóan személyeskedik, és ahogy jött volna be hozzám az irodába, már tudtam előre hogy mivel akar megint zaklatni, és mielőtt megszólalt volna a jóreggelt után, felálltam és rácsaptam az ajtót kb szó nélkül, hogy be se jöjjön hozzám, úgy, hogy az összes kollega képben is volt egyből hogy kicsuktam az irodából egy karbantartót, és hallottam, ahogy a folyosón (alulművelt paraszt karbantartókhoz méltóan)alpári módon szidott ez miatt cenzúrás szavakkal.

Egy kollega sem szólt egyetlen szót sem, később sem kérdeztek rá arra, hogy ez mi volt?

Online ugye van tiltás funkció, az életben meg mi? Hát rávágtam az ajtót.

Majd megtanulja azt hogy ne személyeskedjen velem nem egyszer szóltam már kedvesen is, de racionálisan egyenesen is, a másikra legalább hatott az egyenesbeszéd.

Úgy szeretném azt, ha nem kéne idáig eljutnom hanem meg se próbálnának se nyomulni se személyeskedni.

2023. ápr. 17. 17:50
 27/31 A kérdező kommentje:

Jav

Nem kért bocsánatot. Csak megírta hogy amit ígért munkálatokat megcsinálja és nem fog nyomulni.

2023. ápr. 17. 17:55
 28/31 anonim ***** válasza:
Továbbra is incel vagy, és végtelenül átlátszó módon a nőket akarod lejáratni, de csak magadat sikerül.
2023. ápr. 18. 06:51
 29/31 A kérdező kommentje:

Nem vagyok továbbra sem incel. És nem egy nő van aki barmokkal szív.

Kiváncsi vagyok mi lesz a karbantarto bosszuja. Kihívtam magam ellen a cégnél szerintem.

2023. ápr. 18. 07:08
 30/31 anonim ***** válasza:
Szerencsére ez a troll kérdés nem alakult úgy, hogy a kérdező jókat tudjon röhögni.
2023. ápr. 18. 07:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!