Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka hogy a panaszkodósak, a rondák, vagy incelek vannak rámtapadva?
Akár családi baráto bármilyen terület.
Tesomóm pl gazdag karrierista, le se ejt, de a folyamat ment beteg rokonom meg állandóan rám van szállva, mellette a lúzer peches amolyan sikertelen béna nyomi rokonok is, apa sikeres vállalkozó évente ha egyszer látom, aztán munkahelyen a nyomibb kollegák nyitnak felém leginkább, pasikat tekintve meg az incelek, akik inkább keresnek egy befogadó nőt mint a kutyák, aki végre igent mond, mint akik "menhelyet" keresnek, nem normális párkapcsolatot. Rajtuk kívül meg a nőcsábász alfák még akiket nem lehet levakarni.
Mivel vonzom én be ezt a csőcseléket?
Szerintem a személyiségeddel lehet gond..
Számomra ellenszenves és eszembe se jutna nyomulni, félre ne érts de az ahogyan írsz, hogy "csőcselék" meg társai.. számomra nem valami szimpatikus. Nem lehet, hogy ezért kerülnek el az intelligensebb partnerek? Az ilyen viselkedés sokaknak kiábrándító.
Persze gondolom most majd jön a visszatámadás, hogy biztos rám is igazak a leírtak és azért írom ezt, mert sértve vagyok.
Nyilván nem mondom a karbantartónak se hogy egy nyomi incel vagy ne haragudj.
Annyit se közöltem vele hogy átverve érzem magam mert felajánlotta a munkálatait amikre mondtam is hogy kifizetem erre átvitte személyeskedésbe nyomulásba az egészet. Még csak ezt sem monstam neki hogy ez szerintem aljas volt.
Na végre köszi vmi.
En a jószívűségre tippeltem, de akkor lehet egy butusnak jövök le kifelé? Ez egyre jobb:(
Én már mindene gondolkodom mit csináljak hogy csináljam
Incelek, nőcsábász alfák...
Ez nem egy nő szokincse. Ez sokkal inkább egy frusztrált incel szókincse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!