Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, ha valakinek van szexuális kisugárzása?
Miből ismerem fel? Kire mondják ezt?
Kifejtenétek?
hat sztem meg ez pont hogy kulsosegtol fuggetlen.. eleve benne van a szoban is, hogy KIsugarzas.. sztem ez valami belso onazonossag, kiegyensulyozottsag, tisztaban van magaval az ember es ez nyilvan kifele is lejon es ettol vonzo.. de nem tudom en is gondolkoztam mar sokat ezen hogy mi ez ami jon ilyenkor egy emberbol, de nem tudnam megfogalmazni
vagy a feromonok, de nem hiszem hogy csak az, hanem igy a ketto egyutt
mert ha csak a feromonok tehetnenek rola, akkor eleg lenne egy olyan parfum is vagy testapolo vagy stb ami feromonokat tartalmaz hogy vonzodj valakihez aki amugy fuj:D (marmint emberileg fuj, szemelyisegbe meg stb..) meg ott van pl a peteeres, tehat akkor az osszes no akinek peteerese van akkor.. huu mi lenne itt.. :D nyilvan nem mindenkiben ugyanazok az arányok, van akiben kevesebb van, van akiben tobb, de sztem ettol is fugg.. de nem tudom, erdekes a kerdes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!