Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ez a nőknél ? fog még jelentkezni ?
Próbálok rövid lenni. 30 éves vagyok és több mint 2 éve beszélek egy lánnyal aki messze él tőlem. Ő mindig is oda volt értem teljesen. És nekem is mindig nagyon tetszett,de valahogy mindig elmaradt a találkozás. Idő közben eléggé megbetegedtem, pánikbetegség,agorafóbia plussz egyéb férfi betegség.Nyár elején eljött és együtt töltöttünk egy napot ami nagyon jó volt és ő is jól érezte magát,alig vártuk következő találkozót.De az utóbbi hónapban alig beszélünk,nagyon kikészíti a munkája,éjjel-nappal dolgozik és a sok hülye fárasztja.Hónap elején volt,hogy nem írt 5 napig,amimkor rákérdeztem mondta,hogy ne aggódjak nem fogom elveeszteni, kicsi nyögve nyelősen,de beszéltünk napi szinten. Most egy hete már semmi.. utoljára írtam neki,hogyh bármi kell rám mindenben számíthat,azt megköszönte kedvesen és utána azt írta,hogy nem tudja mi van vele csak úgy érzi,hogy senkivel nem akar beszélni,jobb neki egyedül.
Igazából most jöttem rá,hogy mennyire szeretem és hiányzik habár ezt mindig is tudta,de most teljesen padlón vagyok,ezek a rohadt betegségek miatt nem tudok semmit csinálni,dolgozni se vagy elmenni bárhova,semmit..ülök a szobámban és egész nap síró görcsök törnek rám,mert nem merek írni se,nem akarom zaklatni de kikészít,hogy nem tudokk semmit. Pár hete alig várta,hogy újra találkozzunk most pedig semmi..Idő kell neki vagy próbálja inkább elfelejteni ? Nagyon nehéz mert több mint 6 éve senki iránt nem éreztem semmit és a lehető legrosszabbkor jött ez az egész.
Egyébként most nekem is szemet szúrt ez a 2 év. Miért pont 2 év, mit csináltatok addig, miért nem elöbb indult be ez az egész? Mert van egy ilyen elmélet ami szerint általában 2 év az az idő, mire elkezd lemenni a szerelem (már amennyiben volt egyáltalán, nem láthatunk bele) kémiai hatása. Nem lehet hogy valami ilyesmi is bekavar?
Ezen kívül meg főleg azokkal értek én is egyet, akik szerint dolgoznod kell magadon. Mert az ilyen súlyos pánikroham az sajnos minden normális dologtól el fog vágni téged és hátráltatni fog, amíg nem tanulod meg jól kezelni. És ekkora áldozat nem várható el senkitől, mint amekkora terhet ez jelentene annak, akivel ismerkednél vagy randiznál, főleg ha össze is jönnétek. Nagyon sok nehézséget hozna ez akkor.
Én azt látom, hogy ez a kapcsolat így eleve halára volt ítélve. Nem tudom mióta van ez a pánikbetegség, de a nők nem olyan pasit akarnak maguknak akire nem lehet számítani.
Szegény tesóméknak is lehet ilyesmi miatt lesz vége a kapcsolatuknak, pedig ők már több éve együtt vannak, vettek kis házat, és szépen megcsinálták stb, viszont sógor az utóbbi időben rengeteg intéznivalót hugi nyakába vart, ő meg ment a haverokkal túrázni, barlangászni stb.
A te esetedben kérdező mégis mi lenne? Te otthon pánikolsz, a párod meg intézne mindent? Ne is haragudj, de ilyen betegséggel nem vagy alkalmas kapcsolatra, sok embernek már az is hátrány ha a másik otthonülő.
Lelki szemetesnek eddig is jóvoltál, mert nem volt más,de ahogy korábbal le lett írva, a nők a legjobb barátot is hamar kivágják ha feltünik egy jó pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!