Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent ez a nőknél ? fog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ez a nőknél ? fog még jelentkezni ?

Figyelt kérdés

Próbálok rövid lenni. 30 éves vagyok és több mint 2 éve beszélek egy lánnyal aki messze él tőlem. Ő mindig is oda volt értem teljesen. És nekem is mindig nagyon tetszett,de valahogy mindig elmaradt a találkozás. Idő közben eléggé megbetegedtem, pánikbetegség,agorafóbia plussz egyéb férfi betegség.Nyár elején eljött és együtt töltöttünk egy napot ami nagyon jó volt és ő is jól érezte magát,alig vártuk következő találkozót.De az utóbbi hónapban alig beszélünk,nagyon kikészíti a munkája,éjjel-nappal dolgozik és a sok hülye fárasztja.Hónap elején volt,hogy nem írt 5 napig,amimkor rákérdeztem mondta,hogy ne aggódjak nem fogom elveeszteni, kicsi nyögve nyelősen,de beszéltünk napi szinten. Most egy hete már semmi.. utoljára írtam neki,hogyh bármi kell rám mindenben számíthat,azt megköszönte kedvesen és utána azt írta,hogy nem tudja mi van vele csak úgy érzi,hogy senkivel nem akar beszélni,jobb neki egyedül.

Igazából most jöttem rá,hogy mennyire szeretem és hiányzik habár ezt mindig is tudta,de most teljesen padlón vagyok,ezek a rohadt betegségek miatt nem tudok semmit csinálni,dolgozni se vagy elmenni bárhova,semmit..ülök a szobámban és egész nap síró görcsök törnek rám,mert nem merek írni se,nem akarom zaklatni de kikészít,hogy nem tudokk semmit. Pár hete alig várta,hogy újra találkozzunk most pedig semmi..Idő kell neki vagy próbálja inkább elfelejteni ? Nagyon nehéz mert több mint 6 éve senki iránt nem éreztem semmit és a lehető legrosszabbkor jött ez az egész.

2023. okt. 29. 12:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

2 év alatt egy találkozás kevés.

Most látogasd meg őt te.

2023. okt. 29. 12:48
 2/13 A kérdező kommentje:
Ahogy írtam is olyan betegségeim vannak,hogy alig tudok kilépni a házból,persze érte megpróbálnám,de nagyon messze él plussz ha ilyet ír,hogy egyedül jobb neki azt tiszteletben tartom azzal,hogy nem állítok be nála hivatlanul..
2023. okt. 29. 12:54
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
A pánikbetegségen kellene javítani legalább olyan szinten hogy bárhol nem jön rád. Tudom nagyon könnyű írni, de másképp nem lehet. Nem tudom mondjuk miért nem közelebb lakó nővel nem ismerkedsz javulás után. Így nem nagyon van értelme. Beszélgetni lehet persze, de míg nem gyógyulsz...
2023. okt. 29. 13:02
 4/13 A kérdező kommentje:
15.-én megyek orvoshoz ahol majd segítenek,ez most részlet kérdés,ha kell érte elmennék bárhova mégha 6x is ájulok el addig.Nyilván nem jó ez a távolság, nem direkt "választottam így " és számomr ez nem is kifogás mert ha úgy alakulna én közelebb költöznék,csak most olyan válászt várok pl lánytól aki volt már hasonló szituációban mint a lány,hogy tudjam mik az esélyek,hogy ebből még lehet valami.
2023. okt. 29. 13:05
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak magadat ámítgatod, de itt szinte biztos, hogy képbe került egy harmadik személy, vagy rájött köztetek nem lehet semmi.

Ezek, hogy sokat dolgozik, meg nincs ideje stb tipikus kifogások. Nem egy esetben találkoztam már ezekkel olyan nöknél akikkel csak jóban voltam, és amint bepasiztak már jöttek a kifogások, és ha rákérdeztem, hogy miért viselkedik így, miközben tegnap még szinte az egész napot átchatelteük, még én voltam a rossz.

Ez a nem veszítesz el szöveg is csak halogatás, vagy még nem annyira biztos az új pasi.

Meg nem akarlak megbántani, de ilyen helyzetben, hogy messze is lakik, meg neked pánikbetegséged van, mégis milyen kapcsolatot szeretnél? Egy nő nem ilyen férfira vágyik.

2023. okt. 29. 13:06
 6/13 A kérdező kommentje:
Tudom sajnos eddig az összes kapcsolatom kivétel nélkül így ért véget,hogy kifogás ment és persze volt egy harmadik személy.Ismerem már egy ideje és tudom,hogy napi 12+ órát melózik vendéglátásban ez a része valós,hogy kiégett. A betegség meg a távolság csak egy átmeneti állapot mi hamarosan megoldódik és szerencsére ő támogatott eddig is mindenben,nem érdekelte
2023. okt. 29. 13:09
 7/13 anonim ***** válasza:
49%

Hidd el bepasizott.

Ami valahol èrthető is.

Engedd el,és próbálj gyógyulni.

2023. okt. 29. 13:20
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Te is problémás vagy, meg ő is, szerintem ennyi. Ironikus, hogy neked is vannak komoly gondjaid, de fordítva már furcsállod a másik viselkedését. Nem biztos, hogy van másik pasi, persze, ez sincs kizárva. Szerintem el kéne engedned, koncentrálj a gyógyulásodra, és ha 2 év alatt csak egy tali volt, nincs túl sok értelme. De határozottan azt gondolom, hogy amíg ilyen súlyos állapotban vagy, ne keress, ne menj bele semmilyen párkapcsolatba! Én anno enyhe mértékben voltam pánikbeteg, de durvának találom azt a szintet, ahol már vki kb. ki se tud lépni az utcára.
2023. okt. 29. 13:49
 9/13 A kérdező kommentje:
Lehet igazatok van.Sokat hozzá tett a gyógyulásomhoz és már tudtam volna vele találkozni ahogy azt ő is akarta 2-3 hete. Nyilván most ez miatt zuhant vissza az állapotom.Csak ez az irónikus,hogy tervben volt találkozó és most eltűnt amikor már vártam.
2023. okt. 29. 14:05
 10/13 anonim ***** válasza:

"Nyilván most ez miatt zuhant vissza az állapotom."

Nem.

2023. okt. 29. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!