Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti mit szolnatok hozza, ha a baratotok jelentkezni akarna a valovilagba?
Figyelt kérdés
Baratom jelentkezni akar jovore, pedig mondtam neki, hogy nem szeretnem. Ti hogy reagalnatok ra?2020. nov. 24. 19:16
1/16 anonim válasza:
Kalap-kabát. Bár lehet azért, mert elvből nem járnék olyannal, aki egyáltalán nézi. Mondhatjátok, hogy sznob vagyok, de el se tudnám képzelni, hogy mi közös témánk lehet olyannal, aki ilyet néz.
2/16 anonim válasza:
Nem járnék olyan fiúval aki ilyesmit néz.
3/16 anonim válasza:
Randiztam egyszer egy csajjal. Intelligens volt, kedves, kicsit szürke kisegés, de pont az én esetem.
Aztán az egyik randin bemondta, hogy ő jelentkezett a VV-ba...
Egy (való) világ omlott össze bennem, úgy tűnt, hogy intelligens, de ezek szerint nem...
A randizásnak vége szakadt, de a látóteremben maradt. Azóta is gőzerővel épít magának sztárságot, most éppen futással kapcsolatos influencer/vlogger, amit tetéz, hogy kedves, aranyos csaj, de semmilyen téren nem az a celeb alapanyag, így inkább nevetséges.
Komolyan azt hinné az ember, hogy gúnyolódik csak, de sajnos nagyon nem
4/16 anonim válasza:
Nem járnék ilyen fiúval. Akik bemennek ilyen műsorba, az tényleg legallja
6/16 anonim válasza:
Csalódnék benne, hogy ilyen műsorba, ilyen típusú emberek közé akarna menni.
7/16 anonim válasza:
Addig lenne valószínűleg a barátom. Nem tartom magam olyan hű de sznobnak, de nekem ez a szánalmas celebkedés nem jön be.
8/16 anonim válasza:
ott bent meg szétszexelné magát, amikor kijön meg visszasírná magát. Hát köszi, de nem.
9/16 peca1000 válasza:
Az asszony elválna tőlem, ha jelentkeznék, ezt mondta is.
Igen, szétszexelném az összes csajt, és élvezném a semmittevést :)
De a maximális korhatárt túlléptem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!