Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit írjak neki, ha jelentkezne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írjak neki, ha jelentkezne, hogy találkozzunk?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, lány, ő pedig 26 éves fiú.

Az volna a cél, hogy szeretném azt, hogy ha még találkoznánk, akkor érezhetően azért történjen meg, mert ő is szeretné, és nem csak amiatt, mert én ezt kitaláltam, és kezdeményeztem.

A sztori hosszú, és erzelmekkel teli,ezért is nem egyszerű. Legutóbb találkoztunk, megbeszéltük, hogy barátok maradunk,de közelség nélkül. Ezután írásban sikerült sajnos összeveszni...ő érzelmekről írt (miközben volt egy tette,amivel megbántott) ,ezáltal úgy éreztem,hogy az előző találkozó nem volt őszinte,amiket ott megbeszéltünk. Aztán én írtam, hogy mennyire fontos nekem stb...ott már én is megszegtem sajnos ezt a dolgot, és írtam az érzéseimről. Ezekre ő nem reagált..és én elköszöntem tőle.

Végül arra kértem, hogy adjunk pár napot gondolkodni és majd hétvégén beszéljünk, ha úgy van, hogy nyitott rá...

Azt írta, hogy várja, hogy akkor majd találkozzunk. Viszont ez már a sokadik alkalom volt,hogy én invitáltam találkozóra, és nem szeretném, hogy erőltetésnek vegye.

Ha nem fog jelentkezni hétvégén, akkor ezt már lezártnak fogom tekinteni...se kapcsolatra,se barátságra nem lesz esély.

Ha jelentkezne, és kérdezné, hogy akkor pontosan mikor találkozunk...akkor arra szeretnék olyan választ adni, amivel neki adom a kezébe a döntést, hogy találkozzunk e még.....

Mert az alapvető probléma, hogy nagyon sokszor azt éreztem, hogy én nem hagytam ő elmenni,eltűnni, és ezt már nem akarom többé..

Sokkal inkább azt,hogy ő tegyen lépést ,ha szeretne engem az életében tudni. Ha nem tesz, akkor most már hagyni fogom végleg....

Az is sokszor volt,hogy találkoztunk, ő csöndben volt, én beszéltem...és ő nem fejezte ki magát..éreztetve velem,hogy nem is érdekli igazán. De akkor meg minek találkozni.

Arra gondoltam, hogy azt írnám,ha jelentkezne,hogy...

Szia. Nekem nincs mondanivalóm. Ha neked sincs, akkor nem szükséges találkoznunk.

Ez így jó lehet? ...ha az a célom,amit fentebb írtam..

Alapvetően én nem szeretném őt elveszíteni,de így ez már nem mehet tovább.

2021. márc. 9. 20:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem jó.Igen is van mondanivalód ,miért akarsz játszmázni?Miért is nem lehet az érzelmekről beszélni ?Ez semmilyen téren nem állja meg a helyét .Legalábbis én a párommal és a barátaimmal is megbeszélem az érzéseimet. A helyedben fognám magam és írnék egy levelet,hogy igen is fontos és igen is szeretnéd látni .Ha nem reagál akkor meg elköszönnék ,mert semmi értelme nem lenne . Ne akard kicsikarni,hogy majd ő lépjen meg egyáltalán jól reagáljon egy ilyen szövegre,hogy neked nincs mondanivalód...mert utána neked fog rosszul esni ha úgy reagál erre ,hogy jah akkor neki sincs.
2021. márc. 9. 20:55
 2/5 A kérdező kommentje:

Koszi a velemenyt. Olyan kovetkezteteseket vintal le,amelyek nem igazak. Nem tudtam,es nem is akartam leirni a pontos szituaciot, tenyezoket, mert igy ezeket leirni par sorban nem lehet.

Varom a tovabbi valaszokat,amik a celom elereseben segithetnek, hogy hogyan kommunikalhatom ezt neki le, es hagyhatom ra a dontest.

2021. márc. 9. 21:12
 3/5 anonim ***** válasza:

#1: nem egyértelmű? Szeretői kapcsolatról van szó...

Ha azt akarod, hogy ő kezdeményezze a találkozót, egyszerűen várjál. Idővel megteszi, ha meg nem, akkor az is egyértelmű.

2021. márc. 9. 21:46
 4/5 A kérdező kommentje:

Szeretői kapcsolat. Egyre jobb.

Istenem, emberek, ennyire agyatlanok ,hogy lehettek.

2021. márc. 9. 22:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi vagyunk agyatlanok amikor amőbázni kell ,mert képtelen vagy leírni ?Mi meg szopkodjuk ki a kisujjunkból a történetet és válaszoljunk rá.
2021. márc. 9. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!