Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy vélhetően nárcisztikus ex miért akarja, hogy szakítás után is találkozzunk/szexeljünk/tartsuk a kapcsolatot?
Mert megteheti. Mert kihasználja, hogy mentálisan nem vagy toppon, és nem tudod elküldeni a pitsába, ahogy már minden normális nő megtette volna.
A szakítás utáni szex: nem szeret, nem tervez, nem akar semmit, csak kötetlenül dugni veled meg másokkal is amíg nem talált olyant, aki sokkal jobb számára, mint te.
Alázd magad tovább és írj ki kétnaponta kérdést.
Ezt a cikket találtam:
"Az oaklandi kutatók, Justin K. Mogilski és Lisa Welling két tanulmányuk során először 348, majd 513 alanyt vizsgáltak és kérdeztek meg, és azt állapították meg, hogy a személyiségzavaros emberek borzasztóan nehezen viselik a szakítást - persze főleg akkor, ha nem ők tesznek pontot a kapcsolat végére, vagy, ha közös megegyezés volt a döntés. Ez főleg a nárcizmussal, pszichopátiával küzdőkre igaz, akik még az elválás után is azt akarják, hogy részei lehessenek az ex életének, méghozzá úgy, hogy barátok maradnak.
Azonban ez csak a látszat, mert valójában ennél sokkal többet akarnak: azt, hogy továbbra is a befolyásuk alatt tarthassák a másikat, manipulálhassák, illetve, hogy később ismét az ágyukba csábíthassák."
Mert tudja, hogy a csicskája vagy, és leszel amíg élsz!
És ez valóban így van, másképp nem írtad volna ki a kérdést, hanem simán küldted volna a K anyjába a kanid.
Ez az első kérdésem itt az oldalon, pár napja szakítottam vele.
Eszembe sem jut visszamenni egy ilyenhez/szexelni vele, csak kíváncsi voltam mások tapasztalatára.
A normális válaszokat köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!