Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozzak a barátommal ilyen vírusos helyzetben?
3 órányira lakunk egymástól, ő a fővárosban, három hete találkoztunk utoljára, egyébként is csak kethetente hétvégén szoktunk tudni, de most programok voltak.
Én a szüleimnél élek, most úgy beszéltük meg, hogy ő jön kocsival. Anya amúgy sem szereti, hogy én 18 évesen érettségi előtt álló diáklányként foglalkozok a másik nemmel, de most alibije is van, hivatkozhat a járványra, hogy most ezt nem kéne. Azt se szeretné, ha én mennék el.
Igazából nem mondom, hogy nem értem meg ezt, de három hete nem láttuk egymást, nem szívesen halasztanék, így is érzem, hogy kicsit eltávolodtunk egymástól ebben az időszakban.
Továbbá még lenne családon belül némi munka, párom is jönne segíteni, de igazából ott lennének a nagyszüleim is, unokatesómék is, ők is egy nagyvárosból jönnek.
Tehát anya szerint amit nem muszáj, azt nem kell, és mivel nem egy fontos dolog az ember kapcsolatának ápolása, így nem kell találkoznunk egy ideig.
Azt mondta nem örülne most egy idegennek a házban, megértem egyébként.
De mit gondoltok, ha én mennék el busszal a páromhoz? Kockázatos és meggondolatlan lépés lenne? Csak nem tudnék sajnos akkor segíteni itthon sem.
Mit lépnétek?
Én is kevesellem, ő is, de oda mennék továbbtanulni, úgyhogy nem lenne mindig így, másfél éve már így is megvagyunk egymásnak. Szóval több van hátra mint előre.
Anya abszolút ilyen furfangos jópofa, hogyha erről van szó, nem szívleli ezt valamiért, túl korainak látja. Ennél már csak az jobb, amikor apával megtalálják egymást és együtt kezdik el mosni az agyam ezzel kapcsolatban.
Anyukád nem támogat és nem ért meg!
Aki nem muszáj azt nem kell...a párod és a barátid meg fontosak. N
De egyébként most ezt kevésbé érzem kamuszagúnak anyától, mint máskor, de aztán nem tudom már.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Menjél te hozzá.
Ilyen időszakban pont, hogy kifejezetten fontos az emberi kapcsolatok ápolása. Máskülönben bezárkózunk, elvadulunk és lelki problémáink lesznek.
Ha kocsival jon, es ovatosan el, nem szegi meg a vedekezest, akkor semmivel sem veszelyesebb a latogatasa, mint a boltban Marika neni maszkban.
En a szigor hive vagyok, de az emberek elkepeszto okokbol szabalyt szegnek. Egy szerelmespar ne lathassa egymast, es autoval jon, szoval az nem lenne fair.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!