Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtetszett egy Tunéziai srác a kiránduláson.1 hónapja beszélünk messengeren. Úgy néz ki,megyek tavasszal.Hotel szobára ő nem jöhet fel hozzám gondolom. Hogy fogjuk tudni ezt megoldani?
Tudod hány lányt, nőt kell szabályosan kimenekíteni ilyen országokból??
Ajánld fel neki, hogy jöjjön; lesz szállás, program, minden. Elárulom: nem fog jönni. Vagy majd kér egy kis pénzt, mert a vállalkozása "éppen" rosszul áll. Tolmácsoltam egy ügyben, ahol az afrikai herceg apránként több millió forintot énekelt ki egy jólszituált hölgy zsebéből.
Szerelem ide vagy oda, gondolkodj már, kérlek!
"Ö nem jöhet Európai országba , csak vizummal"
És? Akkor emelje fel a popóját, menjen be a helyi hivatalba és csináltassa meg a vízumot, már ha fontos vagy neki... Pár nap alatt megvan. Sok helyen ráadásul ma már online is el lehet intézni. Ja, vagy bűnöző vagy valami egyéb gyanús elem és nem adják ki neki?
34
"Nincs pénze utazni. ..."
Na tessék...Majd kér tőled, te pedig utalsz neki...
Kérdező, szerintem menj ki utána. Hadd adjon tovább a haverjainak, vagy hadd erőszakoljanak meg egyszerre ketten, hárman. Akár hadd csináljanak belőled drogos kurwát, szexrabszolgát, adják el a belső szerveid, vagyis öljenek meg, vagy simán "csak" nyiffantsanak ki nemi erőszak után ha te egyszer olyan szerelmes vagy, megőrülsz érte.
Normális nő nem teszi magát tunéziái barmokkal, mert vagy az a szitu amit följebb írtam, vagy az, hogy ő jön Magyarországra vízum miatt aztán agyonver/kihasznál itt.
Baromira rossz jel, hogy ő nem hajlandó ide jönni!
Te most ennyire f@rokéhes vagy fogyatékos vagy alapjáraton, esetleg egyszerre mindkettő?🤔
Nem rosszból írtam mindezt, tényleg érdekelne, hogy mi az oka, hogy ennyire felelőtlen és debil vagy egy f@sz miatt. 🤨
Hagyjátok, kár a szóért.
Úgyse lehet tanácsot adni, olyannak aki ennyire meg van bolondulva a kendős majmokért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!