Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtetszett egy Tunéziai srác a kiránduláson.1 hónapja beszélünk messengeren. Úgy néz ki,megyek tavasszal.Hotel szobára ő nem jöhet fel hozzám gondolom. Hogy fogjuk tudni ezt megoldani?
21
Kedves Kérdező,
Szerelmes vagy, és ezért nem tudsz racionálisan gondolkozni- ez érthető, sőt, megbocsájtható. De azért gondold át nagyon, a saját érdekedben...
És de, kaphatna vizumot. Az más kérdés, hogy akar-e, van-e pénze, stb.
Az viszont biztos, hogy ha kint lennétek hosszú távon, olyan dolgokat kellene elfogadnod, amiket egy európai nőnek elég nehéz.
Kedves kérdező,esetleg keress a facen olyan csoportot,vagy
lányt aki hasonló cipőben jár,járt.ha valakinek van már
tapasztalata ezzel kapcsolatban,hátha tud többet mondani,
mire érdemes figyelned.
Van egy ismerősöm, hasonlóan ismert meg egy pasast. A nő rosszul keresett, pasas hozzá költözött Budapestre és a nő tartotta el évekig. Azóta házasok, a nő sose volt boldogtalanabb, mégis azt hiszi, hogy jól van. A pasas talán dolgozik, nem tudom. Ne ragadj ebbe kedves kérdező. Értem én, hogy szereted, de én nem tudnék tavkapcsolatban lenni.
Afrikai férfiak azért is keresnek eu-s nőket, hogy ide tudjanak jönni, házasság, állampolgárság. Nem viccelek.
" a nő sose volt boldogtalanabb, mégis azt hiszi, hogy jól van."
Ha azt hiszi, hogy jól van, akkor jól érzi magát. Inkább te kívülről akarod bemesélni, hogy neki nem jó a kapcsolata, mert te nyilván jobban tudod...
"De jelen pillanatban megőrülök érte."
Hogy lehet egy idegenért megőrülni? Nincs tartásod, te futsz egy farok után. Csak majd nehogy úgy járj, mint az a lengyel lány, aki egyedül ment ki Egyiptomba nyaralni, és ott halt meg.
Jártam már Tunéziában és van is egy barátnőm, aki tunéziai. Emellett egy darab arab barátom és még egy pár arab ismerősöm, szóval nem üres előítéleteket fogok most puffogtatni: ne csináld! Ha akar tőled bármit, jöjjön ő ide, béreljen szobát. Intézze el a vízumot.
Ne menj Tunéziába egyedül, nem kifejezetten biztonságos ország, mellesleg ezt az embert nem ismered, akármennyit bájcseveg veled online.
Fú de szánalmas.
Hogy szerettél bele? Nem is ismered.
Pont ilyenek a könnyű prédák.
Azt hazudozik össze a csóka, amit akar. Már most rángatna, hogy te menjél.
Eszed van e???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!