Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megtetszett egy Tunéziai srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtetszett egy Tunéziai srác a kiránduláson.1 hónapja beszélünk messengeren. Úgy néz ki,megyek tavasszal.Hotel szobára ő nem jöhet fel hozzám gondolom. Hogy fogjuk tudni ezt megoldani?

Figyelt kérdés
2023. okt. 26. 09:37
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek azzal a hozzászólással, hogy ők az európai nőket krvának nézik. Egy volt arab kollégámhoz átmentem filmezni. Valahogys hallotta, hogy valakivel megittam két üveg bort és volt köztünk egy kis kavarás (nem kolléga, haver, teljesen más sztori). Ezek után azt hitte, hogyha vesz két üveg bort és megússzuk, akkor abból szex lesz. Elég hamar leléptem tőle és nem álltam vele szóba többet
2023. okt. 26. 11:48
 12/46 anonim ***** válasza:
100%
11, még jó, hogy megúsztad ennyivel.
2023. okt. 26. 11:57
 13/46 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy elég nagy kamugépek is. Ismerős csaj Tunéziában összejött a szálloda környékén egy arab fszival, beadta, hogy valami milliomos csemete (volt klassz kocsija is, persze kölcsön kérte valakitől).

Többször volt kint a csaj, mire kiderült, hogy egy tevehajcsár, és minden kamu volt.

2023. okt. 26. 11:59
 14/46 A kérdező kommentje:
10. Válaszolónak köszönöm. Nem tehetek róla, hogy beleszerettem. Így alakult. Nem azt mondom, hogy el is vesz feleségül, de tart ameddig tart. Az is lehet,hogy lelép a találkozásig. Meglátjuk. De jelen pillanatban megőrülök érte.
2023. okt. 26. 11:59
 15/46 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan nem mennék. Mondjuk eleve én nem mennék európai férfi után sem. Egy leendő kapcsolatban én vagyok a nő, és már most azt mutassam, hogy mindenben kiszolgálom, neki cserébe nem kell csinálni semmit?

Megírnám neki, hogy a mi kultúránkban nem a nő szalad a férfi után, szóval ne is álmodjon arról, hogy én kimegyek hozzá teljesen egyedül.

2023. okt. 26. 12:01
 16/46 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem ő jön ide vagy miért nem találkoztok félúton?
2023. okt. 26. 12:11
 17/46 anonim ***** válasza:
90%

"Egy volt arab kollégámhoz átmentem filmezni. Valahogys hallotta, hogy valakivel megittam két üveg bort és volt köztünk egy kis kavarás (nem kolléga, haver, teljesen más sztori). Ezek után azt hitte, hogyha vesz két üveg bort és megússzuk, akkor abból szex lesz."

Nem is hiszik annyira rosszul...

Lehet, hogy nálad nem működött az "udvarlása", de nálunk a cégnél van egy rakás csaj, akinek évek óta arab pasija van ebből a körből. Mivel a srácok 1-4 féléve töltenek csak itt, így aztán rendszeresen cserélődik az aktuális herceg személye (mert minden srác előadja, hogy ő otthon valami nagyon nagy ember, piszok gazdag családból, és majd jól feleségül veszi a csajt).

A tipukus felállás, hogy ott lakik a csajnál (a szállásra kapot $-t ugye elveri bulizásra, ruhára), szex amennyit akar, a végén meg könnyes szakítás. A "bevált" csajokat gyakorlatilag egymásnak adják.

Szóval hidd el, nem csak hiszik a dolgot, hanem van egy masszív réteg, akivel ez simán működik, te voltál az, akivel nem jött neki össze, ez nem jelenti, hogy nem működik a módszerük.

2023. okt. 26. 12:21
 18/46 anonim ***** válasza:
100%

Akik itt kapcsolatot álmodnak, azoknak egy megjegyzés!

Menjetek el bármelyik afrikai vagy karibi szervezett nyaralásra. Tele vannak az utak magányos nőkkel, akik ugyanúgy egy kis kikapcsolódásért mennek, mint azok délkelet ázsiai utak a magányos pasasokkal.

Ezekben az országokban (pl Tunézia, Marokkó, fekete afrika 1-2 része, Jamaica) egészen jól kiépült rendszer van a gigolókra, van aki eleve ezért megy, van aki csak beleesik a csapdába.

Az előbbi nem szívja meg, tudja, hogy ajándékokért (mert a pénz általában nem annyira nyíltan cserél gazdát, mint a női prostiknál) cserébe van udvarlás, program, szex (rossz látni a 60+ európai csajt, amikor simogattatja magát a 20 éves fekete lovagjával a szállodán kívüli partszakaszon, mert a szállóba nem engedik be az urakat).

A kevésbé felkészült (értsd naív) ugyanúgy megfizeti az árát a dolognak, csak ő többet költ, mert észre sem veszi, hogy lehúzzák.

A srác meg miért nem jön a csajhoz? Oh ne nevettessetek már, 1 szó: schengen.

Szerintetek egy átlag nincstelen afrikai szépfiúnak mennyi lehetősége van uniós vízumot kapni?

2023. okt. 26. 12:28
 19/46 A kérdező kommentje:
16. Ö nem jöhet Európai országba , csak vizummal
2023. okt. 26. 12:29
 20/46 anonim ***** válasza:
90%
Nem intézhet vízumot? Mondjuk hogyan lehet megőrülni egy idegen emberért online? Most én vagyok a hülye, hogy nem értem?
2023. okt. 26. 12:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!