Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan lehet tudni, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni, hogy egy férfi jó apa lesz-e?

Figyelt kérdés

A férjemmel gyereket szeretnénk, és kételkedek benne, hogy jó apa lesz belőle. Amúgy nem akar összejönni a baba, egy kicsit ez is ihlette a kérdést, mert már az is megfordult a fejemben, hogy ilyen lelki okai vannak.

Nos a férjemmel jól megvagyunk, immár 9 éve, de látom a gyengeségeit, amit így hogy ketten vagyunk el tudok fogadni, illetve kezelni, de ha lenne gyerekünk nem tudom, hogy működne ez. Elég türelmetlen, indulatos, ami gondolom nem jön túl jól a gyerekneveléshez. Van több gyerek is a családban, de nem igazán tud velük mit kezdeni, sokszor idegesítik, de legjobb esetben is minimum közömbös irányukban. Én legalábbis így látom.

Viszont ő is legalább annyira szeretne gyereket, mint én. Nem is teljesen értem, hogy miért.

Sajnos már el kellett kezdenünk kivizsgálásokra járni, illetve inszeminációkra, és bár az elején ő nagyon idegenkedett tőle, hogy orvoshoz menjen, mégis hamar rávette magát, mert nekem annyira nem is kellett győzködnöm, megértette, hogy ha gyereket akar, akkor ez kell. Azóta pedig sokszor ő segített engem úgymond talpra állítani, és vezetni ezen a nehéz úton. Szóval nekem ebből az jön le, hogy ő tényleg igazán szeretne gyereket, de ahogy már írtam nem értem, hogy mért is. Nem látom magam előtt, ahogy játszik vele, játszótérre viszi, babakocsiban tologatja. Amúgy természetesen én se vagyok, tökéletes, magamban is néha kételkedek, de ilyen értelemben benne jobban. Persze remélem pozitívan fogok csalódni, ha egyszer végre összejön a gyerek.

Volt akinek hasonló volt a párja, mégis jó apa lett? Honnan lehet ezt tudni? Vagy előre sehonnan?

2023. okt. 24. 20:20
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem kell aggódni, az ilyen kommenteket elolvasom, de nem veszem magamra. Úgy gondolom, aki egy ilyen komoly témában, mint a gyerekvállalás egyszer sem bizonytalanodik el, az vagy ostoba, és/vagy nagyon elvakult magával kapcsolatban. Nem szeretnék vitatkozni, ha tényleg nem rossz indulatból írtad, akkor köszönöm a te válaszodat is, elfogadom, ez is egy vélemény.

2023. okt. 24. 22:06
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

#21:

Én egyáltalán nem azt írtam, hogy nem kéne elbizonytalanodni egyszer se, illene mindenkinek átgondolni.

De ha te már itt teszel fel kérdést akkor ez nem párszor fordult elő.

Vagyis gondolom, hogy először barátokat kérdezel meg burkoltan, vagy szülőket. Persze lehet anonim oldalon neked sokkal könnyebb érdeklődni.

Nincs is ezzel gond, hamarabb azzal, hogy a férjeddel kapcsolatban kérdőjelekkel vagy tele, fenntartásaid vannak vele szemben és nem kicsinyes dolog miatt, hanem mert nincs türelme, mondhatni talán olykor agresszív.

Ha már ő nem huszonvalahány éves úgy gondolom egy pici baba még inkább kiveri nála a biztosítékot hiszen nemcsak rózsaszín liget a gyermeknevelés.

De ne úgy legyen, ha akartok kisbabucit és szerencsések is lesztek akkor legyetek nagyon boldogak és egészségesek! :)

(U.I: Köszönöm, hogy szerinted is buta vagyok, vagy elvakult. "Furcsa", hogy nem veszed magadra, elfogadod a véleményem mégis reagáltál rá nem is akárhogyan.

Nem baj, hogy egyetértés történt részemről irányodba, ugye...Vicces mindenképp.)

2023. okt. 24. 22:27
 23/25 anonim ***** válasza:
67%

Idegen gyerekkel én se nagyon tudok mit kezdeni és néha idegesitenek is. Nem vagyok ilyen gyerekmániás. Sok a neveletlen gyerek is.

Nekem van egy lányom, 9 éves és végtelen türelmem van.

Az apjának volt egy nagylánya, ő nevelte 4 éves korától. Aztán 1 éves lett lányom amikor szetmentünk, teljesen más ember lett. A nagylány akkor volt 13 éves, ő is velem maradt. 7 éve nem látta egyiket se.

Szóval nem lehet ezt mindig előre tudni.

Van egy pasi haverom, sose akart gyereket aztán egy gyerekes nővel jött össze és már saját is van, az egyik legjobb apuka sztm.

N 31

2023. okt. 24. 22:38
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem lehet előre tudni.

Én pl azt hittem jó anya leszek, erre kiderült, hogy naaaagyon nem és nem való nekem gyerek!

2023. okt. 25. 01:19
 25/25 anonim ***** válasza:
57%

Az egyik hozzászóló írt a hazimunka megosztásról, szerintrm is ott kell kezdeni. Mennyire talpraesett, és latja meg a hetkoznapokban a feladatokat?

Mas gyerekével én sem tudtam soha mit kezdeni, oke aranyos de farasztott. Jó az enyém is faraszt, de nem úgy🙂 szóval erre nem alapoznék. Hát te sem biztos hogy a türelem szobra leszrl kialvatlanul..amúgy nem világos hogy kb idegbeteg, vagy csak hirtrlen haragú de nem agresszív.

"Nem látom magam előtt, ahogy játszik vele, játszótérre viszi, babakocsiban tologatja" más nők meg beálmodozzák hogy így lrsz, közbrn meg egy tahó a pasi szóval nem tudom..de nyilván te ismered. Itt pár szempontot elmondhatunk de te tudod hogy milyrn pontosan..a leírásodból támogatónak tűnik, ez sem utolsó szempont.

2023. okt. 25. 03:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!