Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert tiltott le mindenhol a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert tiltott le mindenhol a ferfi plane ,hogy nem bantottam ?

Figyelt kérdés

Ismerkedtek ,talalkoztok ott ugymond normalis utana mint akit ki csereltek ...mellesleg par hetre megy kulfoldre vissza.hivott magaval fe en nem akarok ki menni lehet ez se tetszett neki ...aztan egyre kevess uzenet jon tole ...talalkoztam egyik este a barataimmal ,lattam h irkalt akkor ,fe nem is olvastam el gondoltam makd otthon ha haza erek ...erre azt latom tobb uzenetet vissza vont es ami megmaradt az utolsobol h o senkinel nem fut felesleges koroket stb...(tobbire nem emlekszem mar) reggel olvastam el ugye bar ra kerdeztem h ez most igy hirtelen honnan jott stb...semmi valaszt nem kaptam ra csak annyit h pakol .Rendben en nem is irtam semmit innentol kezdve ,folyamat elerheto volt ...egyszer latom torolt minden honnan ,ma reggel mar mindenhol tiltva is vagyok .39 eves ferfirol beszelunk .Ez a normalis ???Vagy mire lehet gondolni ?n33

A normalis ,ertelmes valaszokat,segitseget elore is koszonom szepen!!

2023. okt. 23. 12:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez az orvos és te a kificamodott bokàval (Vagy troll). Ha letiltott akkor fogadd el, leírta fölösleges köröket nem akar futni miattad.
2023. okt. 23. 12:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Azert mert epp nem tudtam vissza irni neki rogton ?az normalis ???
2023. okt. 23. 12:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem, de ő szerinte az. Örülj hogy el se kezdődött semmi. Teljesen kikészítene.
2023. okt. 23. 13:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha komolyan gondoltad volna akkor irsz neki akkor ia ha a barataidal vagy.. nem kell orakon at beszelget i ha progeamozol de par mondatot szanok arra aki erdekel. Gondolom nem az elso ilyen eset ez neki es elege lett. Az o szemszogebol is ertheto .
2023. okt. 23. 23:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!