Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért fogdossa állandóan a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fogdossa állandóan a ffi a nőt?

Figyelt kérdés
Lakik egy ismerős pár a közelünkben. Ha a csajjal megállok beszélgetni (én is nő vagyok) mondjuk a házuk előtt, akkor a pasi odajön hozzá megsimogatja és elmegy. Mintha csekkolni akarná a nőt vagy nem is tudom, hallgatózni akarna. Vagy mintha a tulajdona lenne. Miért csinálja ezt?

2023. okt. 23. 09:49
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
10. Minek ment oda, mi? Te minek válaszoltál, sicc innen.
2023. okt. 23. 10:30
 12/15 A kérdező kommentje:
9. Miután állandóan odajön pontosan tudja, hogy munkáról, gyerektől, főzésről beszélünk.
2023. okt. 23. 10:34
 13/15 anonim ***** válasza:

11.

Akkor csak nyüszögj a szomszédaid miatt, jövőképed pedig az a tipikus mindenért károgó lépcsőházi öregasszony, ami felé kiválóan és nagy léptekben haladsz.

2023. okt. 23. 11:04
 14/15 anonim ***** válasza:
Azért fogja meg és teszi rá a kezét, hogy kiszívhassa belőle az életenergiát. Vigyázz, nehogy végül rád is rádtegye a kezét.
2023. okt. 23. 11:08
 15/15 anonim válasza:
Én 71 éves vagyok, a férjem 76. 53 éve vagyunk együtt, de a még nekem még mindig nagyon jól esik, ha a férjem megérint, akár megsímogatja az arcom, akár megpuszilja a kezem, és viszont is. Lehet ők is így vannak ezzel. Lehet kicsit nevetséges már másnak ez, de akár lehet irígykedni is miatta.
2023. okt. 24. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!