Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fogdossa állandóan a ffi a nőt?
Figyelt kérdés
Lakik egy ismerős pár a közelünkben. Ha a csajjal megállok beszélgetni (én is nő vagyok) mondjuk a házuk előtt, akkor a pasi odajön hozzá megsimogatja és elmegy. Mintha csekkolni akarná a nőt vagy nem is tudom, hallgatózni akarna. Vagy mintha a tulajdona lenne. Miért csinálja ezt?2023. okt. 23. 09:49
1/15 anonim válasza:
Narcisztikus a pasi. Kontroll resze. Bantalmazo kapcsolat.
2/15 A kérdező kommentje:
Nem tűnik annak, egyáltalán.
2023. okt. 23. 09:59
3/15 anonim válasza:
Téged szívat, vagy legalábbis ezt hiszi. "Nézd csak, nekem de jó nőm van, neked meg nincs senkid, bibibí" esetleg "Legyél csak féltékeny, és indulj be rám, nyenyenyeee" stílusban.
4/15 anonim válasza:
Valószínűleg hallgatózik, igen. És mi van akkor? Lehet nárci, de lehet,hogy csak szimplán kíváncsi.
5/15 anonim válasza:
Amúgy mennyi idősek kb?
Fiatal csaj - idősebb férfi felállásban szoktam hasonlót látni, mármint, hogy a férfi rohadt féltékeny.
6/15 A kérdező kommentje:
5. Nő vagyok.
2023. okt. 23. 10:11
7/15 A kérdező kommentje:
Bocs, 3 nak akartam, h nő vagyok.
2023. okt. 23. 10:11
8/15 A kérdező kommentje:
5. A nő kb 30 a ffi 48. Bingó..
2023. okt. 23. 10:12
9/15 anonim válasza:
Akkor valószínűleg ő még rád is féltékeny 😂
Gondolom kíváncsi, hogy ha esetleg ő szóba kerül, miket mondhat neked róla a párja..
10/15 anonim válasza:
Miért érdekel, hogy mit csinál a szomszéd? Kit érdekel? Ignorálni kell őket, aztán annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!