Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a ferfi hiszti ?

Figyelt kérdés

Ha azonnal en nem tudok vissza irni neki ismerkedes idoszakaban ,mar jon ejjel az uzenet o nem akar felesleges koroket futni stb....Ra kerdezel h ez most igy hirtelen honnan jon nem valaszol csak masra....(amit kerdeztel),es bem is ir ....

Ezt valaki lenne nekem kedves elmagyarazni ?koszonom szepen elore is !!!

2023. okt. 22. 09:52
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
100%

"Az az igazsag h o megy vissza nemetbe ,igy tudom h cuccol stb...amint volt idom vissza irtam de mar tegnap este nem nagyon zavartam ...aztan el kezdett eleg bensoseges dolgokat meg.osztani"

Van nekem egy megérzésem, amit eddig nem láttam senkitől leírva. Így megosztom, hátha végül ez lesz a befutó.

Szóval az én tippem az lenne, hogy az adott férfi részben játszmázni próbált, és igenis számított aznap az írásodra. Pakolás, költözés stb, szerintem ő azt várhatta hogy valamit kiváltson ez benned és hogy ugorj, akár menj át hozzá vagy ki tudja, nem ismerjük a bővebb hátteret még ugye. És hogy ennek hiányában lett ennyire frusztrált, és akadt ki.

Nem mondom hogy ez helyes dolog, sőt nem tudom azt se sajnálni aki játszmázik. De nem lehet hogy valami ilyesmi váltotta ki nála végül ezt a fajta "férfi hisztit"? Mert ha végül is rá sem írtál, azzal eléggé keresztülhúztad a számításait, ráadásul azt a jelet kapta belőle hogy tényleg ennyire sem érdekled. Szoktak ilyenekből félreértések születni, többnyire ez is a baj a játszmázással, meg ha nincs nyílt és tiszta kommunikáció.

2023. okt. 22. 11:46
 32/44 A kérdező kommentje:
31 ez nekem is megfordult nem egyszer a fejemben mint amit irsz !!!!nem zaklattam ,tudtam h van otthon dolga ,amint lesz ideje ir !!! Irt de nem annyit mindt eddig ,ennek a dolognak tudtam be.Aztan az este folyaman mint emlitettem jottek a barataim igy kicsit el mentem veluk az este folyaman amirol meg osztott az egyik fel egy postot .nem is nezegettem a telefonom ,egyszer csak hajnalbam,reggel lattam ,hogy tobb izenetet vissza vont es amit irtam o nem fog folosleges koroket futni azota se ir pedig elerheto .Konyorgom mit gondolt ??Nem hívott el ,en meg miatta nem fogok a negy fal kozott ucsorogni !! Diohelyban ez volt az egesz kimenetele .
2023. okt. 22. 11:54
 33/44 A kérdező kommentje:
31=torolt is azota azt el felejtettem hozza tenni :)
2023. okt. 22. 11:57
 34/44 anonim ***** válasza:
100%

Aham értem, akkor ezen új információk fényében szerintem már meg is van mi lehetett az oka. A sértett egó. Ő ezekből a tettekből és viselkedésből azt szűrte le, hogy azok voltak neked fontosak akikkel elmentél (és gondolom közülük is főleg egy emberre gondolt leginkább), nem pedig ő.

Egyébként szerintem sérült lehet ő is ha így reagál a dolgokra. Korábbi traumák, nem kezelt dolgok a múltból. Azért is reagált ennyire hevesen és rosszúl erre az egészre.

2023. okt. 22. 11:59
 35/44 A kérdező kommentje:
34 .koszonom szeoen az ertelmes valaszod es segitseged tenyleg ! Nem tudtam hova tenni ,de amit irtal ,nagyon elgondolkodtato !
2023. okt. 22. 12:10
 36/44 anonim ***** válasza:
100%

Szívesen, örülök ha segíthettem :)

Elég sok manapság a félreértés a két nem között. Ha lennének további kérdéseid is, jöhetnek nyugodtan.

2023. okt. 22. 12:19
 37/44 A kérdező kommentje:

🤗

Csak nekem kellemetlen most az egesz

2023. okt. 22. 12:40
 38/44 anonim ***** válasza:
100%
17-es vagyok megint. Az a baj, hogy nagyon nehéz "lavírozni" bizonyos dolgok között. Ha neki tényleg dolga volt, pakolt, készült az utazásra, miért várta, hogy majd ráírsz? Vagy mégsem volt annyira elfoglalt? Ha meg irogattál volna neki, te lennél a "tapadós csaj", szóval... Mondjuk azt sem értem, ha ennyire vágyott a társaságodra, miért nem írt/hívott ő? Ez színtiszta játszma.
2023. okt. 22. 16:21
 39/44 A kérdező kommentje:
38 igen ....
2023. okt. 22. 19:20
 40/44 A kérdező kommentje:
38 ,es ennek az egesznek szeri ted mi ertelme volt ?mit akart el erni vele?
2023. okt. 22. 19:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!