Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a ferfi hiszti ?
Ha azonnal en nem tudok vissza irni neki ismerkedes idoszakaban ,mar jon ejjel az uzenet o nem akar felesleges koroket futni stb....Ra kerdezel h ez most igy hirtelen honnan jon nem valaszol csak masra....(amit kerdeztel),es bem is ir ....
Ezt valaki lenne nekem kedves elmagyarazni ?koszonom szepen elore is !!!

Ez általában egy csalódások utáni védekező mechanizmus
Ha úgy érzi hogy egy újabb csalódás van láthatáron, egyből el akarja dobni a dolgot, mielőtt érzelmileg involválódna

3.
Igen a 2. A szokásos oldalton elvárt hülyeséget irta!

Nekem is volt olyan bolond pasival randim aki randi utan szamonkért hol vagyok kikkel mit csinalok mit akarok tole ezer üzenettel bombázott stb
Az ilyenek a kapcsolatban is bolondok. Mentális zavartak.
5.en vagyok a no :)
Bocs ezt nem irtam !
Az az igazsag h o megy vissza nemetbe ,igy tudom h cuccol stb...amint volt idom vissza irtam de mar tegnap este nem nagyon zavartam ...aztan el kezdett eleg bensoseges dolgokat meg.osztani.Attol h o megy ki kisebb idore en ugy gondoltqm nem all meg az elet talalkozom a barataimmal mert mar hetek ota hivogattak .ugye bar nem nagyon figyeltem a telefonom ,es egyszer reggel kapom az uzenetet ,hogy felesleges koroket o nem fut stb...ra.kerdeztem ez most a semmibol honnan jott de semmi valaszt nem kaptam rq csak annyit ,hogy pakol a kocsiba .azota is elerheto de en nem keresem .meg arra se meltat h valaszoljon akkor igy jart .
Koszonom szepen a segitseget ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!