Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a ferfi hiszti ?

Figyelt kérdés

Ha azonnal en nem tudok vissza irni neki ismerkedes idoszakaban ,mar jon ejjel az uzenet o nem akar felesleges koroket futni stb....Ra kerdezel h ez most igy hirtelen honnan jon nem valaszol csak masra....(amit kerdeztel),es bem is ir ....

Ezt valaki lenne nekem kedves elmagyarazni ?koszonom szepen elore is !!!

2023. okt. 22. 09:52
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:
19=olvasd mar el legyszives amiket en is irtam!!!jo?
2023. okt. 22. 11:01
 22/44 anonim ***** válasza:
100%
#17: Lehet az is, amit írtál, de lehet az is, hogy a srác nem tudja hová tenni, hogy a kérdező miért vonul vissza, holott előtte jól alakult minden. Ha eleinte "mindig" van rád ideje valakinek, gyorsan válaszol az üzeneteidre, aztán hirtelen minden a visszájára fordul, az téged nem zavar?
2023. okt. 22. 11:01
 23/44 anonim ***** válasza:
52%
#21: Elolvastam, de a sok köszönöm szépenből nem derül ki semmi. Még mindig nem válaszoltál arra a kérdésemre, hogy korábban mennyit beszéltetek, illetve hogy a srác kiköltözése miatt elvesztetted-e az érdeklődésedet iránta.
2023. okt. 22. 11:04
 24/44 A kérdező kommentje:
23 ....te hulye vagy ahogy vagy bazd+
2023. okt. 22. 11:05
 25/44 anonim ***** válasza:
60%
#24: Szerintem a srác is jobban jár, ha lekoptatod, nem sokat fog veszíteni veled. Látom, nem akarsz válaszolni a kérdéseimre, mondjuk ez is azt jelzi, hogy jók a sejtéseim.
2023. okt. 22. 11:10
 26/44 anonim ***** válasza:
95%
Valszeg 23 is ugyanolyan sérült🤣
2023. okt. 22. 11:11
 27/44 A kérdező kommentje:

26 latom magadbol indultal ki ;)))

Sok jot nem sejtetsz plane ezzel a rohogos fejjel...akkor kinel is van baj? Nem koltoi kerdes volt te agysebesz ;)

2023. okt. 22. 11:14
 28/44 anonim ***** válasza:

Sajnos én is ilyen voltam, de mostanában inkább a barátaimmal.

Nálam az volt/van, hogy haszontalannak érzem magam ilyenkor.

Az ilyen emberektől (mint én is vagyok) menekülj.

38f

2023. okt. 22. 11:15
 29/44 anonim ***** válasza:
72%
#26: Valószínűleg te is, csak agyilag, a kérdezővel együtt. Most őszintén: miért olyan nehéz válaszolni két egyszerű kérdésre? Ja, tudom, aki kérdezni mer, és nem csak egy szemszögből kíváncsi a történtekre, az szemét alak. Holott egyáltalán nem ismerjük az eset háttérsztoriját, pl. hogy korábban többet beszéltek-e a kérdező és a pasi, és hogy a kérdező ezek után visszavonulót fújt-e, amit a pasi értékelhetett az érdeklődés lanyhulásaként. De ha ettől jobban érzitek magatokat, nyugodtan pontozzatok le, és azt kívánom nektek, hogy ez legyen a legnagyobb örömötök az életben, semmi más.
2023. okt. 22. 11:18
 30/44 anonim ***** válasza:
64%
#27: Azért az már elég gáz, hogy még azt a hozzászólót is lehülyézed, aki pedig a te pártodat fogja (igen, a 26-osról van szó). Mondjuk a 26-ossal megérdemlitek egymás társaságát, amúgy meg egyre inkább az az érzésem, hogy a srác jobban jár majd nélküled.
2023. okt. 22. 11:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!