Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha összejöttök egy fiatal nővel nektek mi az elvárás mennyi spórolt pénze legyen?
Milyen kérdés ez? Ha ismerkedek akkor maga a személy érdekel nem pedig a vagyoni helyzete.
És amúgy mégis hogy gondoltad kideríteni ezt kérdező?
"Na és amúgy mennyi spórolt pénz is van a számládon? Uhhh csak ennyi?! Ne haragudj de bizonyos összeg alatt nem ismerkedek".
Nincs ilyen elvárásom a másik felé.
Ami elvárásom van az az hogy ne éljen pazarló életet és tudja kezelni a pénzt.
"Ha ismerkedek akkor maga a személy érdekel nem pedig a vagyoni helyzete."
Ez szimplán hatamas marhaság, ilyet senki nem csinál. Én például sikeres vállalkozó vagyok és nem fogok valami nincstelennel kapcsolatot kialakítani, mert építeni akarom az életemet, nem rombolni.
Harmincas éveim elején járok, saját lakás, elég jól menő vállalkozás, befektetések, stb.
Az exem is jóval fiatalabb volt, és ha a jövőben ismét így alakulna, nem gond megosztanom az életterem, fizetni amit kell közös programokon, utazásokon, vagy amire meghívom. De a saját cuccait (pipere, ruhák, kütyük, stb) intézze ő, és jól esik ha beszáll egy picit amibe ereje telik, vagy legalábbis a szándék megvan rá.
A közös kassza részben rendben van (pl közös számla a megélhetés, utazás, stb költségeire), de a hard vagyon megosztása részemről nem oké, még házasságban sem. Olyan biztos nem lesz, hogy egy válással bukom életem munkáját. Én biztos kötök majd házassági szerződést. A házasságok kétharmada válással végződik, és 83%ban a nők kezdeményezik, köszi, aki nem kíván velem lenni menjen isten hírével, de a pénzem marad velem. Ha ez valaki számára nem oké, ott eleve gondok vannak, és gyanús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!